Samsung Galaxy S II: jöhet a Jelly Bean!

2013.01.07| SamMobile

A nagyobbik dél-koreai gyártó betartja ígéretét és készíti a 2011-es év sikermobiljához, a Samsung Galaxy S II készülékhez az Android 4.1 Jelly Bean rendszer hivatalos változatát. Közel a frissítés.

A nagyobbik dél-koreai gyártó betartja ígéretét és készíti a 2011-es év sikermobiljához, a Samsung Galaxy S II készülékhez az Android 4.1 Jelly Bean rendszer hivatalos változatát. Közel a frissítés. Az update tartalmazza majd a Project Butter-t, tehát a rendszer még simább, gördülékenyebb lesz, hogy tovább növelje a felhasználói élményt, de ezen kívül elérhető lesz még a Samsung i9300 Galaxy S III-ból ismert Smart Stay, Pop-up Play és a videózás közbenni Pause funkció is. Olyan új alkalmazások kerülnek a készülékekre mint a Google+, a Talk, a Play Book, valamint a Play Movie (ez utóbbi kettő piacfüggő), valamint a több felhasználói profil-támogatás és a hívásblokkoló. Fontos továbbá, hogy a frissítés a Samsung i9100 Galaxy S II belső memóriáját 12 gigabájtról 11 gigabájtra csökkenti. Az update csak a Kies-sel lesz elérhető és mivel a teljes belső memóriát és a rendszer tárhelyet újrapartícionálja, így extrém hosszú ideig is eltarthat majd a folyamat, így mindenképp csak teljesen feltöltött telefonnal szabad nekilátni a frissítésnek. A friss hírek szerint heteken belül elérhető lehet.

Samsung Galaxy S II: jöhet a Jelly Bean!További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei