Galaxy S II Jelly Bean update: februárban

2013.01.16| SamMobile

Bár még mindig nem hivatalos, de biztos információt kaptunk arról, hogy a Samsung i9100 Galaxy S2 Android 4.1 Jelly Bean frissítése februártól lesz elérhető.

Bár még mindig nem hivatalos, de biztos információt kaptunk arról, hogy a Samsung i9100 Galaxy S2 Android 4.1 Jelly Bean frissítése februártól lesz elérhető. A jó hírt a cég egyik szóvivője árulta el a CNET-nek, a februártól elérhető rendszerfrissítés Szingapúrban kezdődik majd. Amint arról már írtunk, a frissítés a belső 12 gigabájt belső tárhelyet 11 gigabájtra viszi, ezt az 1 gigabájtot pedig a rendszer partícióhoz teszi, ebből kifolyólag az update legalább egy óra lesz, tehát csak teljesen feltöltött akkumulátorral szabad nekilátni majd a műveletnek. A frissítés csak Kiessel lesz letölthető, OTA módon nem, épp az újrapartícionálás miatt.

Galaxy S II Jelly Bean update: februárban

Az update olyan újdonságokat hoz ICS-ről JB-re váltáskor mint a továbbfejlesztett főképernyő, a szebb és gördülékenyebb görgetés (köszönhetően a Project Butternek), gyárilag előre telepítve megtalálható lesz a Google+, a Help, a Talk, a Play Book, a Play Movie, blokkolás mód, egyszerűsített főképernyő, új kamerafunkció: videózás közbeni pause lehetősége, Smart Stay, Pop-up play, stb. A Samsung Galaxy S II a világ második, legnagyobb eladást megérő androidos telefonja, valamint élen jár abban is, hogy hány fontos frissítés érkezett rá, hiszen a megjelenéskor még Android 2.3 Gingerbread futott rajta, ezt követte az Android 4.0 Ice Cream Sandwich, végül pedig most ugyebár az Android 4.1 Jelly Bean következik.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Galaxy S II Jelly Bean update: februárbanA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei