Galaxy S II Jelly Bean update: februárban

2013.01.16| SamMobile

Bár még mindig nem hivatalos, de biztos információt kaptunk arról, hogy a Samsung i9100 Galaxy S2 Android 4.1 Jelly Bean frissítése februártól lesz elérhető.

Bár még mindig nem hivatalos, de biztos információt kaptunk arról, hogy a Samsung i9100 Galaxy S2 Android 4.1 Jelly Bean frissítése februártól lesz elérhető. A jó hírt a cég egyik szóvivője árulta el a CNET-nek, a februártól elérhető rendszerfrissítés Szingapúrban kezdődik majd. Amint arról már írtunk, a frissítés a belső 12 gigabájt belső tárhelyet 11 gigabájtra viszi, ezt az 1 gigabájtot pedig a rendszer partícióhoz teszi, ebből kifolyólag az update legalább egy óra lesz, tehát csak teljesen feltöltött akkumulátorral szabad nekilátni majd a műveletnek. A frissítés csak Kiessel lesz letölthető, OTA módon nem, épp az újrapartícionálás miatt.

Galaxy S II Jelly Bean update: februárban

Az update olyan újdonságokat hoz ICS-ről JB-re váltáskor mint a továbbfejlesztett főképernyő, a szebb és gördülékenyebb görgetés (köszönhetően a Project Butternek), gyárilag előre telepítve megtalálható lesz a Google+, a Help, a Talk, a Play Book, a Play Movie, blokkolás mód, egyszerűsített főképernyő, új kamerafunkció: videózás közbeni pause lehetősége, Smart Stay, Pop-up play, stb. A Samsung Galaxy S II a világ második, legnagyobb eladást megérő androidos telefonja, valamint élen jár abban is, hogy hány fontos frissítés érkezett rá, hiszen a megjelenéskor még Android 2.3 Gingerbread futott rajta, ezt követte az Android 4.0 Ice Cream Sandwich, végül pedig most ugyebár az Android 4.1 Jelly Bean következik.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Galaxy S II Jelly Bean update: februárbanA cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei