Galaxy S II Jelly Bean update: februárban

2013.01.16| SamMobile

Bár még mindig nem hivatalos, de biztos információt kaptunk arról, hogy a Samsung i9100 Galaxy S2 Android 4.1 Jelly Bean frissítése februártól lesz elérhető.

Bár még mindig nem hivatalos, de biztos információt kaptunk arról, hogy a Samsung i9100 Galaxy S2 Android 4.1 Jelly Bean frissítése februártól lesz elérhető. A jó hírt a cég egyik szóvivője árulta el a CNET-nek, a februártól elérhető rendszerfrissítés Szingapúrban kezdődik majd. Amint arról már írtunk, a frissítés a belső 12 gigabájt belső tárhelyet 11 gigabájtra viszi, ezt az 1 gigabájtot pedig a rendszer partícióhoz teszi, ebből kifolyólag az update legalább egy óra lesz, tehát csak teljesen feltöltött akkumulátorral szabad nekilátni majd a műveletnek. A frissítés csak Kiessel lesz letölthető, OTA módon nem, épp az újrapartícionálás miatt.

Galaxy S II Jelly Bean update: februárban

Az update olyan újdonságokat hoz ICS-ről JB-re váltáskor mint a továbbfejlesztett főképernyő, a szebb és gördülékenyebb görgetés (köszönhetően a Project Butternek), gyárilag előre telepítve megtalálható lesz a Google+, a Help, a Talk, a Play Book, a Play Movie, blokkolás mód, egyszerűsített főképernyő, új kamerafunkció: videózás közbeni pause lehetősége, Smart Stay, Pop-up play, stb. A Samsung Galaxy S II a világ második, legnagyobb eladást megérő androidos telefonja, valamint élen jár abban is, hogy hány fontos frissítés érkezett rá, hiszen a megjelenéskor még Android 2.3 Gingerbread futott rajta, ezt követte az Android 4.0 Ice Cream Sandwich, végül pedig most ugyebár az Android 4.1 Jelly Bean következik.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Galaxy S II Jelly Bean update: februárbanA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei