I9100 hirek és információk

Nincs több Galaxy S2 és Note frissítés

Nincs több Galaxy S2 és Note frissítés

2013.10.21
| Omega Droid
A nagyobbik dél-koreai gyártó végleg leállt két régebbi modelljének fejlesztésével.
Galaxy S II Jelly Bean update: februárban

Galaxy S II Jelly Bean update: februárban

2013.01.16
| SamMobile
Bár még mindig nem hivatalos, de biztos információt kaptunk arról, hogy a Samsung i9100 Galaxy S2 Android 4.1 Jelly Bean frissítése februártól lesz elérhető.
Samsung Galaxy S II: jöhet a Jelly Bean!

Samsung Galaxy S II: jöhet a Jelly Bean!

2013.01.07
| SamMobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó betartja ígéretét és készíti a 2011-es év sikermobiljához, a Samsung Galaxy S II készülékhez az Android 4.1 Jelly Bean rendszer hivatalos változatát. Közel a frissítés.
Samsung hangszóró és Jelly Bean frissítés

Samsung hangszóró és Jelly Bean frissítés

2012.12.19
| SamMobile
Lebukott a nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan még be sem mutatott kiegészítõje, egy audio-dokkoló.
Teljesen megújul a Samsung Galaxy S II!

Teljesen megújul a Samsung Galaxy S II!

2012.11.16
| SamMobile
A tavalyi év sikermodellje, a Samsung i9100 Galaxy S II hamarosan megkaphatja az Android 4.1 Jelly Bean frissítést, ám akár máris itt a lehetőség azoknak, akik nem féltik a garanciát és a telefont.
Húszmillió S3 fogyott száz nap alatt

Húszmillió S3 fogyott száz nap alatt

2012.09.06
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó minden egyes Galaxy csúcsmobiljával évről évre rekordot dönt, nincs ez másként a Samsung Galaxy S III-mal sem.
Totál vízálló tok a Case Marine

Totál vízálló tok a Case Marine

2012.05.18
| Übergizmo
Mindannyian tudjuk, hogy az elektromos készülékek és a víz nincsenek jó barátságban, ez igaz a mobilokra is. Kérdés, hogyan védhetjük meg kedvenc telefonunkat a véletlen balesetektől?
Videó: Android 2.3 vs Android 4.0

Videó: Android 2.3 vs Android 4.0

2012.03.23
| Übergizmo
Sokakban felmerülhetett már többször is a kérdés, hogy vajon miért ekkora szám az Ice Cream Sandwich és miért várja minden Gingerbread rendszerû mobil tulajdonosa a frissítést. Itt a válasz.
Samsung: nem lesz Galaxy S III az MWC-n

Samsung: nem lesz Galaxy S III az MWC-n

2012.02.01
| Into Mobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó ma hivatalosan is megerősítette, hogy nem mutatják be a Samsung Galaxy S III mobilt a február végén Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congressen.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei