Olcsóbb lesz! Itt a csak Wi-Fi-s Galaxy Camera

2013.02.20| Android Police

A nagyobbik dél-koreai gyártó bemutatta az olcsóbb Samsung Galaxy Camerát, az Android rendszert futattó fényképezőgépet.

A nagyobbik dél-koreai gyártó bemutatta az olcsóbb Samsung Galaxy Camerát, az Android rendszert futattó fényképezőgépet. A készülék 4.8 colos, 720p felbontású kijelzővel, 1.4 gigahertzes, négymagos Exynos processzorra kerül piacra. Ehhez tartozik 1 gigabájt RAM, 8 gigabájt beépített tárhely, microSD bővíthetőség, 1650 mAh-s akkumulátor, Android 4.1 Jelly Bean rendszer és Wi-Fi-támogatás, ezúttal ugyanis nincs lehetőség 3G/4G használatára a költséghatékonyság jegyében. A kamera 16.3 megapixeles, a széles látószögű lencse 23 mm-es és 21x-es optikai zoomra képes, gyárilag pedig olyan programokat találhatnak a jövendő vásárlók előre telepítve rajta mint a kép- és videószerkesztő, de a Google Play-ről bármilyen kompatibilis app letölthető. A csak Wi-Fi-s Samsung Galaxy Camera érezhetően olcsóbb kell legyen az 500 dolláros nagytestvérnél.

Olcsóbb lesz! Itt a csak Wi-Fi-s Galaxy Camera

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei