Megjelent az Insta360 Flow: AI követő okostelefon stabilizátor beépített szelfibottal és állvánnyal

2023.03.31| GSM Arena
Címkék:

Insta360 Flow

,

gimbal


Az Insta360 népszerű kameragyártó cég bejelentette az Insta360 Flow-t - egy AI-követő okostelefon-stabilizátort 3 tengelyes gimbal-stabilizátorral a tartalomkészítők számára. Úgy hirdetik, mint egy minden egyben okostelefonos tartalomkészítő eszközt, amely beépített szelfibottal és állvánnyal rendelkezik.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az Insta360 Flow mechanikus stabilizátorral rendelkezik a rázkódásmentes felvételek érdekében, valamint az Insta360 Deep Track 3.0-t használja, amely lehetővé teszi, hogy valós időben kövesse a témákat, és automatikusan keretezze a felvételeket az alkotók számára.

A Deep Track 3.0 személy újraazonosítása lehetővé teszi, hogy az Insta360 Flow a felvétel során továbbra is ugyanazt a személyt kövesse, még akkor is, ha az eltakarja a látószöget, míg az All-Angle Tracking lehetővé teszi, hogy folytassa a követést, ha a téma alakja megváltozik.

A Tracking Recovery viszont továbbra is követi a témát a nagyítással vagy a mozgás irányának követésével, amikor az a képkockán kívül van. Van Élő mód is a videohívások vagy élő közvetítés közbeni követéshez. Olyan alkalmazásokat támogat, mint a FaceTime, az Instagram és a TikTok.

Az Insta360 Flow támogatja a gesztusvezérlést is, így az alkotók állványként is használhatják, és elindíthatják a kéz nélküli követést, így nem kell a kamerát irányítani vagy gombot nyomni.

Ha már itt tartunk, az Insta360 Flow beépített állványa akár 80 mm hosszúságúra is kihúzható, és 187,6 mm átmérőjű. A szelfibotjának rúdja viszont 215 mm-ig nyúlik ki.

Az Insta360 szerint a Flow egyetlen mozdulattal kinyílik az 1 lépéses gyors kibontási mechanizmussal, okostelefon pedig a csomaghoz mellékelt mágneses telefontartó segítségével rögzíthető hozzá.

Az Auto mód, amely egyedülálló az Insta360 Flow-ban, automatikusan beállítja a gimbal beállításait a felhasználó mozgása alapján a "garantáltan rázkódásmentes felvételek" érdekében, ami a kameragyártó cég szerint tökéletes a kezdők számára. Az FPV mód viszont a kalandvágyó alkotóknak szól, és az okostelefon pörgetésével FPV drónszerű mozgásokat szimulálhat, például hordógurítást.

A további felvételi módok közé tartozik a Panorama, a TimeShift, a Motion Timelapse és a Dolly Zoom. A kosárlabda rajongók számára Hoop mód is van. A funkció mesterséges intelligencia segítségével követi a kosárlabdát és a kosárlabdakorongot, hogy felismerje, mikor született kosár, és a csúcspontokat egyedi klipekként menti el, hogy könnyen szerkeszthesse őket egy tekercsbe.

Ha már a szerkesztésnél tartunk, az Insta360 Flow felhasználói az Insta360 alkalmazásban található AI-alapú felvételi és szerkesztési eszközökkel szerkeszthetik videóikat. A Shot Genie-től ajánlásokat is kaphatnak a jelenetnek megfelelő felvételi technikákra vonatkozóan. Ehhez több mint 80 sablon áll rendelkezésre. Emellett az alkotók a FlashCut segítségével szerkeszthetik a videoklipeket, és zökkenőmentes átmenetekkel és effektekkel zenét adhatnak hozzájuk.

Az Insta360 Flow egy 2900 mAh kapacitású akkumulátort tartalmaz, amely a reklámok szerint 12 órán át bírja 25 ℃-os szobahőmérsékleten, ha a gimbal teljesen kiegyensúlyozott, és a Flow-t sík felületre helyezik. Az USB-C porton keresztül 10 W-os teljesítményen keresztül veszi fel az áramot, és két óra szükséges a teljes feltöltéshez. Power bankként is használható más eszközök töltésére.

A Flow kompatibilis a 6,9-10 mm vastag, 64-84 mm széles és 130-300 g tömegű telefonokkal. Bluetooth 5.0 csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, és Android és iOS eszközökkel egyaránt működik. A kompatibilis eszközök listáját az Insta360 weboldalán tekintheti meg.

Az Insta360 Flow Stone Gray és Summit White színekben kapható, és már kapható Európában is. Az ára 169 euró önállóan, extrák nélkül, a kiskereskedelmi csomag tartalmazza a mágneses telefontartót, egy védőtasakot és egy Type-C Type-A töltőkábelt.

Kapható Creator Kit is, amelynek ára 229 euró, és amely Spotlightot, egy Type-C Type-C kábelre és egy Type-C Lightning kábelre csatlakozó Type-C kábelt tartalmaz további kiegészítőként.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.