Felsőkategóriás gimbal akcióban

2020.05.19| (x)

Aki gyors, az akciósan most 58 ezer forintért húzhatja be a Feiyu Pocket gimbalt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Ha van, aki még nem hallott volna a gimbal létezéséről, annak elmondjuk, hogy ez egy többtengelyes, vízszintes tartó, amely lehetővé teszi a szinte teljesen remegésmentes videózást, de legalábbis mozgás miatti kilengéseket eltünteti, így lehet házilag prezentálni film minőségű filmeket.

Felsőkategóriás gimbal akcióban

A Feiyu Pocket ráadásul nem is akármilyen, jóval magasabb kategóriában játszik, mint a korábban bemutatott akciós darabok. A gimbal hattengelyes hibrid algoritmussal dolgozik, ami jelent egy háromtengelyes mechanikát és egy szintén háromtengelyes, elektronikus rázkódás kiegyenlítőt, funkciói között megtalálható a 120 fokos ultraszéles látószög, a 4K@60fps videórögzítés is. Az olyan alapfunkciók is természetesen elérhetők a Sony 8.5 megapixeles, 1/25 colos szenzorral, mint a témakövetés, a time-lapse, a slow-motion, valamint a panoráma mód.

Felsőkategóriás gimbal akcióban

A Feiyu Pocket nevéből is sejthető, hogy nem egy nehéz darab, elképesztő, ugyanis mindössze 115 grammot nyom a mérlegen, a korábban tesztelt modellek közül több a fél kg-t is verte alulról. Mindehhez alumínium burkolat jár a prémium hatás érdekében is. A Feiyu Pocket beépített akkumulátora 875 mAh kapacitású, így annyira sokáig nem bírja, mint jóval vaskosabb társai, cserébe USB C porton keresztül akár power bankról is gyorsan feltölthető egy bő óra alatt vagy róla használható.

Felsőkategóriás gimbal akcióban

A Tomtop akciójában a Feiyu Pocket gimbal a 250 dolláros ajánlott fogyasztói ár helyett 180 dollárért vásárolható meg a TTDHF kuponkóddal. Érdemes lecsapni rá, ugyanis ennyiért ez egy igen erős ajánlat, a 80 ezer forintos gimbalért 58 ezer forintot kell csak fizetni. Fontos, hogy áfamentes szállítással kérjük, hogy ne legyen gond a vámon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei