Vegyél menő gimbalt 21 ezer forintért!

2020.05.26| (x)

Itt egy ultra könnyű, súlyozott, összecsukható okostelefon-stabilizátor, az iSteady X.

A Hohem iSteady X gimbal összecsukható, hogy beleférjen a zsebbe, mindössze négy egyszerű gomb segítségével kezelhető. Az iSteady X gimbalt azoknak ajánjuk, akik szeretnek telefonnal videózni, ezt a lehető legjobb minőségben kívánják megtenni, viszont túl sokat nem szeretnétek költeni.

A világ legkönnyebb, mindössze 249 grammot nyomó iSteady X gimbal három tengellyel és saját appal és számos extra funkcióval rendelkezik, amik közül többet még a sokkal drágább, hasonló készülékekben sem találunk meg.

Vegyél menő gimbalt 21 ezer forintért!

Az összecsukhatóság az egyik nagy erénye, hiszen így mérete és súlya okán gond nélkül elfér a tenyérben is. Az egy klikkes vezérlésnek köszönhetően kezdők számára is kifejezetten ajánlható, sokkal gyorsabban megtanulható a kezelése, mint akár egy DJI Osmo 3.

A továbbfejlesztett motoroknak és az iSteady 3.0 anti-shake algoritmusnak köszönhetően abszolút rezgésmentes videókat kapunk akár maximum 280 grammos mobilt használva is. A funkciók között megtalálható az arckövetés AI technológiával, a szépség mód, számos filter, szűrú és Dolly Zoom is. A beépített 2.000 mAh akkumulátor üzemideje 8 óra körül várható.

Vegyél menő gimbalt 21 ezer forintért!

A Tomtop kínálatában a Hohem iSteady X 70 dollár helyett most 64 dollárba kerül a TTDKF kuponkódot használva. Az ára miatt mindenképpen az áfamentes szállítást válasszuk, de hazánkba csak Duty Free Shippinggel küldi a Tomtop egyébként is a készüléket.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


  SZAVAZÁS

  A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


  Különben sem terveztem telefonvásárlást
  Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
  Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
  A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefont  Korábbi szavazások eredményei