Vegyél menő gimbalt 21 ezer forintért!

2020.05.26| (x)

Itt egy ultra könnyű, súlyozott, összecsukható okostelefon-stabilizátor, az iSteady X.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Hohem iSteady X gimbal összecsukható, hogy beleférjen a zsebbe, mindössze négy egyszerű gomb segítségével kezelhető. Az iSteady X gimbalt azoknak ajánjuk, akik szeretnek telefonnal videózni, ezt a lehető legjobb minőségben kívánják megtenni, viszont túl sokat nem szeretnétek költeni.

A világ legkönnyebb, mindössze 249 grammot nyomó iSteady X gimbal három tengellyel és saját appal és számos extra funkcióval rendelkezik, amik közül többet még a sokkal drágább, hasonló készülékekben sem találunk meg.

Vegyél menő gimbalt 21 ezer forintért!

Az összecsukhatóság az egyik nagy erénye, hiszen így mérete és súlya okán gond nélkül elfér a tenyérben is. Az egy klikkes vezérlésnek köszönhetően kezdők számára is kifejezetten ajánlható, sokkal gyorsabban megtanulható a kezelése, mint akár egy DJI Osmo 3.

A továbbfejlesztett motoroknak és az iSteady 3.0 anti-shake algoritmusnak köszönhetően abszolút rezgésmentes videókat kapunk akár maximum 280 grammos mobilt használva is. A funkciók között megtalálható az arckövetés AI technológiával, a szépség mód, számos filter, szűrú és Dolly Zoom is. A beépített 2.000 mAh akkumulátor üzemideje 8 óra körül várható.

Vegyél menő gimbalt 21 ezer forintért!

A Tomtop kínálatában a Hohem iSteady X 70 dollár helyett most 64 dollárba kerül a TTDKF kuponkódot használva. Az ára miatt mindenképpen az áfamentes szállítást válasszuk, de hazánkba csak Duty Free Shippinggel küldi a Tomtop egyébként is a készüléket.

 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei