Már az első napokban elvérzett a Nothing phone (1) kijelzője

2022.07.18| Android Authority

A Nothing Phone (1) kijelzője néhány felhasználó számára zöld lett és ez az álmoskönyv szerint sem jelent jót, nemhogy a korábbi tapasztalatok alapján.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Néhány ember halott pixeleket is lát a telefon kijelzőjén. Úgy tűnik, az újonnan piacra dobott Nothing phone (1)-nek vannak gyerekbetegségei. Az első vásárlók a telefon kijelzőjével kapcsolatos problémákról számolnak be, különösen zöld árnyalat problémáról és a szelfi kamera körüli halott pixelekről.

Egy Twitter-felhasználó, aki a Nothing phone (1)-et vásárolta Indiában a Flipkarttól, zöld árnyalatot vett észre a telefon kijelzőjén. A csereegységnél is ugyanez volt a probléma.

A Twitteren és a Redditen olvasható más vásárlók panaszai is hasonlóan hangzanak, a felhasználók zöld árnyalatot láttak a készülék paneljének bizonyos részein.

Eközben a Beebom hírügynökség munkatársai arról számoltak be, hogy elhalt pixeleket láttak a Nothing phone (1) kiskereskedelmi egységük szelfi kamerájának közelében a telefon használatától számított három órán belül. A problémáról egy másik felhasználó is beszámolt a Twitteren.

A Nothing Support elismerte a problémákat a Twitteren. Arról azonban nincs hivatalos hír, hogy miért fordulnak elő a megjelenítési problémák, hardverrel kapcsolatosak vagy egyszerű szoftveres javításra van szükségük. Azt sem tudjuk, hogy a problémák széles körben elterjedtek-e, mert a Nothing phone (1) teljesen új a piacon.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

2023.05.26
| Android Central
Carl Pei a Nothing Phone (2) bevezetéséről és az Apple elleni küzdelemről beszélt.
Itt a Nothing igazgatójának véleménye a Samsung Galaxy S23 Ultráról (videóval)

Itt a Nothing igazgatójának véleménye a Samsung Galaxy S23 Ultráról (videóval)

2023.04.14
| Phone Arena
Felkerült YouTube-ra a Nothing vezérigazgatója, Carl Pei véleménye a Samsung Galaxy S23 Ultráról, összehasonlítva a Phone (1)-gyel.
A Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

A Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

2024.02.02
| Phone Arena
Itt az új Nothing Phone (2a), amely „egyértelmű frissítés” a Nothing Phone-hoz (1) képest „minden fronton”.
Mekkorát üt a semmi? Itt a Nothing phone (1)

Mekkorát üt a semmi? Itt a Nothing phone (1)

2022.07.13
| Phone Arena
Carl Pei hivatalosan is bejelentette a Nothing phone (1) okostelefont kissé magas árral, LED-es hátlappal, ám kategóriájában csúcs processzorral.