Zöld halál a Galaxy S20 sorozatnál

2021.07.19| Android Police

Nem először hallunk a Samsung telefonjainak kijelző problémáiról, de úgy tűnik, ez az első ilyen eset a Galaxy S20 sorozatnál.

Több tulajdonos az interneten panaszkodott egy olyan gond miatt, amely használhatatlanná teszi telefonjaikat. Az első eset, amelyet olvastunk, még májusra nyúlik vissza, de azóta több jelentés is érkezett, főleg a Galaxy S20+ és a Galaxy S20 Ultra tulajdonosoktól. Szinte minden esetben a kijelző elkezd vonalkódhoz hasonló vonalakat mutatni, a helyzet folyamatosan romlik, amíg a felhasználónak teljesen fehér vagy zöld képernyője marad - más szóval használhatatlan tégla lesz belőle.

Zöld halál a Galaxy S20 sorozatnál

A Samsung fórum moderátora azt javasolta az érintetteknek, hogy indítsák el a telefont csökkentett módban és próbálják meg visszaállítani a gyári beállítások visszaállítása lehetőséggel. A válaszokból ítélve ez egyáltalán nem segített.

Ez azonban nem teljesen meglepő, mivel más fórumtémák részletezik a felhasználók tapasztalatait, akik csak a képernyő cseréjével tudtak véget vetni a problémának. Sajnos nem mindenkinek van olyan szerencséje, hogy garanciális a készüléke. Az Android Police megkereste a Samsungot, de még nem kaptak választ.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei