Zöld halál a Galaxy S20 sorozatnál

2021.07.19| Android Police

Nem először hallunk a Samsung telefonjainak kijelző problémáiról, de úgy tűnik, ez az első ilyen eset a Galaxy S20 sorozatnál.

Több tulajdonos az interneten panaszkodott egy olyan gond miatt, amely használhatatlanná teszi telefonjaikat. Az első eset, amelyet olvastunk, még májusra nyúlik vissza, de azóta több jelentés is érkezett, főleg a Galaxy S20+ és a Galaxy S20 Ultra tulajdonosoktól. Szinte minden esetben a kijelző elkezd vonalkódhoz hasonló vonalakat mutatni, a helyzet folyamatosan romlik, amíg a felhasználónak teljesen fehér vagy zöld képernyője marad - más szóval használhatatlan tégla lesz belőle.

Zöld halál a Galaxy S20 sorozatnál

A Samsung fórum moderátora azt javasolta az érintetteknek, hogy indítsák el a telefont csökkentett módban és próbálják meg visszaállítani a gyári beállítások visszaállítása lehetőséggel. A válaszokból ítélve ez egyáltalán nem segített.

Ez azonban nem teljesen meglepő, mivel más fórumtémák részletezik a felhasználók tapasztalatait, akik csak a képernyő cseréjével tudtak véget vetni a problémának. Sajnos nem mindenkinek van olyan szerencséje, hogy garanciális a készüléke. Az Android Police megkereste a Samsungot, de még nem kaptak választ.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei