Ezek az első DeX Pad képek

2018.02.09| SamMobile

Végre hivatalos fotókon is megismerhetjük a hamarosan bemutatkozó Samsung DeX Pad-et.

2017-ben debütált a Samsung DeX kiegészítő, amely kompatibilis okostelefonból képes számítógépes felhasználói élményt varázsolni, ehhez csak a DeX, egy monitor, egy egér és egy billentyűzet szükséges. A tesztekből - többek között a Gurun olvashatóból is - kiderült, hogy az alap ötlet jó, de még van mit csiszolni a megoldáson. Erre bizonyíték a Samsung Galaxy S9 és S9+-szal hó végén megjelenő DeX Pad, amely a korábbi híreknek megfelelően valóban megújul dizájnban és tudásban is. Többek között a 45 fokos szögbe döntés helyett a fekvő módot választották, így a telefon megjelenítője egérként vagy billentyűzetként is funkcionálhat.

Az Evan Blasstól kapott képek tanúsága szerint a DeX Padban található két ventillátor a hűtésért, két USB port, egy HDMI és egy USB C a töltésért. Némileg meglepő lehet, de nincs Ethernet port, eleve a DeX Pad méretét elnézve sem férne el.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.