Egyes iPhone 15 Pro Max kijelzők súlyosan beégnek

2023.10.16| Phone Arena

Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max esetében idén kiderült néhány probléma.

Néhány egységen a titán alváz nem kapott semmilyen színt. Más telefonokon a színt nem alkalmazták egyenletesen. Néhány iPhone 15 Pro kijelzője nem volt megfelelően igazítva a szélekhez. @tarunvats33 tweetje egy nyugtalanító új pletykát közvetít az iPhone 15 Pro Maxról.

A magát technológiai rajongónak valló személy szerint "az Apple iPhone 15 Pro Max készülékén állítólag képernyőbeégési problémákat tapasztalt, ami az idei évben egyre több problémát jelent a vállalat számára." A képernyő beégése akkor fordul elő, ha egy kép túl sokáig marad a képernyőn, függetlenül attól, hogy mit csinál az eszközzel. Ez egy olyan probléma, amely OLED-kijelzővel fordulhat elő. Még akkor is, ha az iPhone 15 Pro Max ki van kapcsolva, a beégett kép kísérteties pompájában látszódik.

Elég súlyos képernyőbeégés egy iPhone 15 Pro Max készüléken

Azok az iPhone-tulajdonosok, akiknek iPhone 15 Pro Max modelljei beégéstől szenvednek, a Redditen tettek közzé bejegyzést a problémáról. Egy kép különösen kiemelkedik, mivel a virtuális QWERTY-billentyűzet képe látható, minden billentyűn lévő betűvel együtt. A Redditor, akinek az iPhone-ján beégett a billentyűzet, meglehetősen sztoikus volt, ahogy ezt írta: "Ugyanez a probléma nálam is. Az Apple ki fogja cserélni. Viszonylag ritkaságnak tűnik, összesen körülbelül 5 jelentést láttam. De ez határozottan valódi probléma a 15 Pro Max, amivel az előző generációk nem rendelkeztek."

Egyes iPhone 15 Pro Max képernyője súlyos hibától szenvednek

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A beégés gyakran képmegmaradásként kezdődik. Ez egy szellemkép, egy korábbi képernyőt mutat, amely idővel eltűnik. Tehát ha az iPhone-on képmegőrző funkció van, kapcsolja ki, mielőtt tartós beégéssé válna. Egyes alkalmazások, amelyek hosszú ideig statikusak, vagy amelyek képernyőelemei nem változnak, mint például a Google Térkép, kiválóan alkalmasak a képernyő beégéséhez.

A képernyő beégésének újabb esete egy iPhone 15 Pro Maxon

Ennek ellenére sok időbe telik, amíg a képernyő beég, ami azt jelenti, hogy az iPhone 15 Pro Max képernyői, amelyek ezt a problémát mutatják, gyártási hibától szenvedhetnek. Akárhogy is, az Apple-nek le kell cserélnie a telefont, mivel ez hardverprobléma, és szoftverfrissítés nem fog segíteni ilyen jellegű hibán.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.