A Galaxy S24 Ultra legyőzte az iPhone 15 Pro Maxot üzemidőben

2024.01.30| Android Headlines

A Samsung Galaxy S24 Ultra már számos helyen járt teszten, így az Android Headlines-nál is.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Múlt héten fejezték be az akkumulátor tesztet a Galaxy S24 Ultra készüléken. Az eredmények, őszintén szólva, jó értelemben nagyon meglepőek voltak. A Galaxy S24 Ultra lealázta az iPhone 15 Pro Max-ot, amely az akkumulátor bajnok volt.

A teszt során lényegében egy YouTube-videót 100%-ról körülbelül 1%-ra teljes fényerővel futtatnak (és ezután elvégzik a töltési tesztet). Azért teszik ezt, mert az, hogy egy bizonyos ideig ott ülnek, és folyamatosan futtatják az alkalmazásokat, nem igazán működik jól a telefonok összehasonlításakor, mivel nagyon sok változó van az ilyen tesztelés során. Ennek a tesztnek a végrehajtása azonban jól működik, különösen az olyan telefonokon, mint a Galaxy S24 Ultra.

A Galaxy S24 Ultra üzemidő teszt eredménye

Korábbi csúcspontunk ebben a tesztben az iQOO 12 volt, amely 21 óra 52 percet ért el. Ezt követi az iPhone 15 Pro Max 21 óra 35 perccel. A vadonatúj OnePlus 12, amelyről most publikáltuk az ismertetőt, 19 óra 7 perccel ért el a harmadik helyre.

A Galaxy S24 Ultra azonban mindegyiket felülmúlta. 25 óra 35 perckor elérte az 1%-ot. Ezzel minden korábban tesztelt telefont a háttérbe szorít, még más Snapdragon 8 Gen 3-alapú telefonokat is, mint például az iQOO 12, az OPPO Find X7 Ultra és a OnePlus 12. Őszintén szólva, nagyon lenyűgöző.

A Galaxy S24 Ultra legyőzte az iPhone 15 Pro Maxot üzemidőben

Tehát az akkumulátor lemerülése egy dolog, de mi a helyzet a való világban való használatunkkal, amikor egyszerűen csak használjuk, ahogy szoktuk? Még mindig nagyon lenyűgöző. A minap valamivel több mint 10 órányi képernyőidőt tudtam elérni és még így is 21% volt hátra. Ez azt jelenti, hogy egyetlen töltéssel akár 12 órát is kibírt volna kijelzőidőben. Ez önmagában lenyűgöző, és messze meghaladja azt, amit a legtöbb más telefon képes megtenni.

A Galaxy S24 Ultra legyőzte az iPhone 15 Pro Maxot üzemidőben

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei