Hosszú készenlét egy app segítségével

2013.12.02| Phone Arena

Napjaink okostelefonjainak legnagyobb problémája a gyorsan merülő akkumulátor, hiszen az utóbbi mintegy tíz évben gyakorlatilag nem történt jelentős előrelépés az akkumulátorok tekintetében, csak a mobilok tudása nőtt, ezzel együtt pedig az energia-igényük.

Napjaink okostelefonjainak legnagyobb problémája a gyorsan merülő akkumulátor, hiszen az utóbbi mintegy tíz évben gyakorlatilag nem történt jelentős előrelépés az akkumulátorok tekintetében, csak a mobilok tudása nőtt, ezzel együtt pedig az energia-igényük. A Google Play egyik újdonsága, a One Power Guard Pro kifejezetten rootolt készülékekre nyújt segítséget a mobilok optimalizálásában attól függően, éppen mire használná a tulajdonos a telefont. Az alkalmazás segítségével állítólag gyorsabban tölt a telefon, cserébe tovább bírja majd az akkumulátor egy töltéssel. Hol itt a varázslat? Egyszerűen többféle energiatakarékos mód állítható be rajta, melyek mindegyike személyre szabható. Érdemes kipróbálni!

Hosszú készenlét egy app segítségévelKattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei