Az iPhone 15 Pro Max megelőzte a Mate 60 Pro-t

2023.12.27| Phone Arena

Mivel Kína a világ legnagyobb okostelefon-piaca (India és az Egyesült Államok követi), és tekintettel arra, hogy az iparágban tapasztalt innovációk nagy része kínai márkáktól származik, jó ötlet lehet megvizsgálni az öt legjobb okostelefonok értékesítése a régióban.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Először is le kell szögeznünk, hogy a Huawei Mate 60 Pro, a “házi készítésű”, 7 nm-es Kirin 9000s 5G SoC-vel hajtott meglepetés augusztusi bemutatása hozzájárult ahhoz, hogy a Huawei 90%-os (!) éves növekedést produkáljon októberben.

Októberre vonatkozóan, a legutóbbi hónapban, amikor a Counterpoint Research közzétette ezeket az adatokat, Kínában a legtöbbet eladott telefon a Huawei Mate 60 sorozat egyik modellje lehetett, igaz? Valójában a kínai okostelefon-piac vezető 5%-kal az iPhone 15 Pro Max volt a legtöbbet eladott okostelefon abban a hónapban. Rendben, akkor a hónap első öt helyezettje között a fennmaradó négy telefonban három vagy négy Mate 60-as sorozat (Mate 60, Mate 60 Pro, Mate 60 Pro+, Mate 60RS) kellett, igaz?

Az iPhone 15 Pro Max megelőzte a Mate 60 Pro-t

Valójában a Kínában októberben legtöbbet eladott öt telefon közül három iPhone-modell volt, a harmadik helyen az iPhone 15 Pro, amely a kínai okostelefon-piac 4%-os szeletét fedte. Az iPhone 15 pedig 3%-os részesedéssel az ötödik helyen végzett.

Tehát a Huawei Mate 60 Pro a második helyen végzett, közvetlenül az iPhone 15 Pro Max mögött, 4%-os részesedéssel. A Huawei korábbi almárkája, a Honor pedig az első öt között maradt, mivel a Honor X50 októberben a negyedik helyen végzett 3%-os piaci részesedéssel az országban.

Az iPhone 15 Pro Max megelőzte a Mate 60 Pro-t

A Huawei úton volt a nyilvánosan bejelentett cél elérése felé, hogy a világ első számú okostelefon-gyártója legyen, amikor az Egyesült Államok nemzetbiztonsági aggodalmakra hivatkozva 2019-ben szankciókkal sújtotta a vállalatot, amelyek megakadályozták, hogy hozzáférjen amerikai ellátási láncához. A következő évben (ugyanazon a pontos napon!) az Egyesült Államok megtiltotta minden amerikai technológiát alkalmazó öntödének, hogy a legmodernebb chipeket szállítsák a Huaweinek. A kiszállítások 2021-ben 35 millióra zuhantak, de idén várhatóan három számjegyű lesz, és a becslések szerint akár 100 millió darabot is szállítanak majd.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei