Samsung Hennessy: kétkijelzős kagylómobil Androiddal

2013.08.14| Engadget

A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bejelentette a Samsung Hennessy okostelefont, amely kagyló kialakítással és két kijelzővel hódít.

A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bejelentette a Samsung Hennessy okostelefont, amely kagyló kialakítással és két kijelzővel hódít. A cég kínai weboldalára került fel a W789 nevet kapta. A 18.62 mm vastag, 208 gramm tömegű Samsung Hennessy két darab, 3.3 colos, 480×320 pixel felbontású megjelenítővel, négymagos, 1.2 gigahertzes processzorral és Android 4.1 Jelly Bean rendszerrel felszerelve érkezett. A külső kijelző alatt megtalálható a három, szinte kötelező kapacitív gomb, hogy könnyedén lehessen csukott állapotban is használni a telefont. A tudáslistát microSD bővíthetőség, 5 megapixeles kamera 1500 mAh-s akkumulátor, valamint CDMA és GSM támogatást élvező dual SIM jelenti. Természetesen nem maradhattak ki a Wi-Fi, a Bluetooth és a GPS sem, ahogy az egy okostelefontól elvárt.

Samsung Hennessy: kétkijelzős kagylómobil AndroiddalTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei