Az Apple iPhone 15 Pro Max lehet a világ legkelendőbb okostelefonja

2024.05.07| 9to5 Mac

Friss jelentést adott ki a Counterpoint Research az okostelefonok globális szállításának helyzetéről.

A csúcskategóriás, legújabb iPhone népszerűbb volt az összes többi iPhone-modellnél, és többen választották a Samsung zászlóshajója és középkategóriás okostelefonjai helyett is. A Counterpoint megosztotta honlapján a legfrissebb jelentését, amely a 2024. első negyedév 10 legkeresettebb okostelefonját mutatja be a 2023-as időszakhoz képest.

Az alábbiakban látható, hogy az első négy helyet az iPhone 15 Pro Max, az iPhone 15, az iPhone 15 Pro és az iPhone 14 nyerte, a Samsung Galaxy S24 Ultra zászlóshajója pedig az ötödik lett. A Galaxy A15 5G és A54 a hatodik és a hetedik, az iPhone 15 Plus pedig a nyolcadik helyen végzett. A Galaxy S24 és A34 zárta az első 10-et.

Adatai szerint a Counterpoint kiemeli, hogy az alap iPhone-modell általában nem szezonális negyedévekben túlad a Pro verzió(k)nál, de ezúttal nem:

Nevezetesen, Pro Max először érte el az első helyet az Apple nem szezonális negyedévében, ami azt tükrözi, hogy a fogyasztók egyre inkább a csúcskategóriás okostelefonokat preferálják.”

Az Apple iPhone 15 Pro Max lehet a világ legkelendőbb okostelefonja

Forrás: Counterpoint Research

A Counterpoint becslése szerint az iPhone Pro modellek eladásai tették ki az Apple okostelefonok bevételének több mint 60%-át. A cég pedig kiemeli, hogy 2020 első negyedévéhez képest a Pro készülékek az iPhone-eladások 24%-át tették ki, és 2024 első negyedévében több mint 50%-a Pro modell volt.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Counterpoint úgy véli, hogy az egyik tényező, amely hozzájárul a magasabb prémium okostelefon-eladásokhoz, az, hogy a vásárlók tovább tartják megkészülékeiket váltás előtt. A jövőre nézve azt várja, hogy a top 10 okostelefonok közül több lesz az összes okostelefon-eladásból a zászlóshajó.

A Counterpoint adatai alátámasztják azt a tendenciát, amelyet januárban két különböző cégnél tapasztaltunk, miszerint az Apple 2023-ban világszerte túltett a Samsungon.

Míg a hírek pozitív lendületet mutatnak az Apple csúcskategóriás iPhone-piaci részesedése tekintetében, az iPhone-eladások összességében 10%-kal csökkentek 2024 első negyedévében (az Apple második pénzügyi negyedévében) 2023-hoz képest. A szolgáltatásokból származó erős bevétel azonban képes volt növelni a negyedév összbevételét.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei