Apple iPhone 15 Pro Max töltési teszt

2024.01.31| Phone Arena

És milyen töltőt érdemes vásárolni a leggyorsabb és legbiztonságosabb töltési sebesség eléréséhez? Ezt próbálták kideríteni tudományos Apple iPhone 15 Pro Max töltési sebességteszt során a Phone Arena munkatársai.

Először is kezdjük a statisztikákkal: az iPhone 15 Pro Max 4441 mAh-s akkumulátorral érkezik, és az Apple azt állítja, hogy támogatja a 20W-os töltési sebességet. A korábbi iPhone-kiadásokból azonban már tudjuk, hogy a ténylegesen támogatott töltési sebesség ennél valamivel gyorsabb. És ha ez valóban így van, jó ötlet lehet egy kicsit gyorsabb töltőt vásárolni, mint a hivatalos Apple 20W-os töltőfej.

Tehát ehhez a teszthez egy 30W-os töltőt használtak, USB-C kimenettel és az Apple hivatalos USB-C kábelével, amely az iPhone 15 Pro Max dobozában található. Itt vannak a töltési teszt eredményei.

Apple iPhone 15 Pro Max töltési teszt

Az iPhone 15 Pro Max tudományos töltési tesztjének eredményei

Tényleg 20W a maximum, ahogy az Apple állítja?

Az iPhone 15 Pro Max vezetékes töltési grafikonja azt mutatja, hogy támogatja az Apple által hivatalosan állítottnál gyorsabb töltési sebességet. Ezt a tesztet 1%-os töltöttségről futtatták, a teszt első 17 percében az iPhone 15 Pro Max nagyjából egyenletes, közel 26 watttal töltődik.

Ez gyorsabb, mint maga az Apple által állított 20W-os maximális töltési sebesség, így már az induláskor megerősítést kapunk, hogy valóban van értelme a hivatalosnál gyorsabb töltőt vásárolni. A választásunk egy neves márka legalább 30 wattos töltője lenne, de még egy 25W-os töltő is jobb eredményt adna, mint a hivatalos Apple.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Észreveheti azonban, hogy ezt a 26W-os töltési sebességet csak körülbelül 17 percig tartja fenn, majd fokozatosan körülbelül 21W-ra csökken. Ez a második szakasz körülbelül 30 percig tart a tesztben.

Ezután ismét csökken, ezúttal 15W-ra a töltési sebesség, amelyet a teszt körülbelül 42 percéig fenntartunk, majd egy nagyon drámai csökkenést látunk, amely néhány perc leforgása alatt történik.

Körülbelül 47 perc elteltével az iPhone 15 Pro Max jóval alacsonyabb sebességgel, mindössze 8 wattal töltődik, amit további 10 percig fenntart, amíg el nem kezd csökkenni a még lassabb töltés felé.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei