Csak ezek az iPad-ek kapják meg az iPadOS 18-at

2024.02.29| MacRumors
Címkék:

iPadOS 18


A pletykák szerint az iPadOS 18 megszünteti számos iPad modellek támogatását.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az iPadOS 18 megszünteti az A10X Fusion chippel felszerelt iPad modellek támogatását, az X-ről szóló mai bejegyzés szerint egy privát fiókból, amely bizonyítottan megosztja a buildszámokat a közelgő iOS és iPadOS frissítésekhez.

Ez azt jelenti, hogy az iPadOS 18 nem lesz kompatibilis az első generációs 10,5 hüvelykes iPad Pro vagy a 2017-ben megjelent második generációs 12,9 hüvelykes iPad Pro modellekkel. Ez szinte biztosan azt jelenti, hogy az iPadOS 18 nem támogatja a hagyományos A10 Fusion chip, beleértve a hatodik és a hetedik generációs iPadeket.

A bejegyzést a MacRumors közreműködője, Aaron Perris vette észre, és azóta törölték (éppen ezért érdemes némi szkepticizmussal fogadni a részleteket). Azonban ha a pletyka pontos, az iPadOS 18 kompatibilis a következő iPad modellekkel:

Az Apple várhatóan júniusban, éves fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n jelenti be az iPadOS 18-at, a frissítést pedig szeptemberben adják ki minden olyan felhasználó számára, aki kompatibilis iPaddel rendelkezik. Eddig a frissítés legfontosabb új funkciói közé tartozik az új generatív mesterséges intelligencia funkció a Sirihez és még sok máshoz, valamint az RCS-támogatás a Messages alkalmazásban.

Ugyanez a forrás azt is várja, hogy az iOS 18 ugyanazokkal az iPhone modellekkel kompatibilis legyen, mint az iOS 17.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.