Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus késhet a 48 megapixeles kamera miatt

2023.05.15| MacRumors

Az idén később piacra kerülő, alacsonyabb kategóriás iPhone 15 és iPhone 15 Plus modellek 48 megapixeles hátsó kamera objektívvel lesznek felszerelve Jeff Pu, a Haitong International Securities hongkongi székhelyű befektetési cég elemzője szerint.

Egy friss kutatási jegyzetben, amelyet a MacRumors szerzett meg, Pu azt mondta, hogy a 48 megapixeles objektív ezekben a modellekben egy új, háromszintű szenzort fog használni, amely több fényt képes befogni a jobb képminőség érdekében. 

A közelmúltbeli ellátási lánc ellenőrzések alapján azonban Pu úgy véli, hogy az egymásra épülő szenzor valószínűleg problémákkal küzd, ami az iPhone 15 és iPhone 15 Plus gyártásának késedelmét eredményezheti. A készülékek megjelenése egyelőre még mindig szeptemberben várható.

Az Apple először tavaly az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max készülékeken mutatta be a 48 megapixeles kameraobjektívet. Az objektív lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 48 megapixeles ProRAW-fotókat készítsenek, amelyek több részletet őriznek meg a képfájlban a nagyobb szerkesztési rugalmasság érdekében.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Pu számolt be elsőként arról, hogy az iPhone 15 Pro modellek "tervezési problémák" miatt már nem rendelkeznek majd solid-state gombokkal. Továbbra is arra számít, hogy az iPhone 15 Pro modellek titánvázzal, továbbfejlesztett A17 Bionic chippel, 8 GB RAM-mal és egyebekkel lesznek felszerelve, és megismételte, hogy mind a négy iPhone 15 modell USB-C porttal rendelkezik majd.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.