Megdöbbentő állítás az iPhone 15-tel kapcsolatban...

2024.04.15| 9to5mac

Elképesztő adatok a Samsung és az iPhone új csúcskészülékeiről - kiderült, melyik vezet a 5G sebességversenyben! Vajon melyik győz? Itt az idő kibontakozni a titkok előtt!

Az Ookla, a világ vezető független internetsebesség- és mobilszolgáltatási elemzője, friss jelentést tett közzé az 5G okostelefonok teljesítményéről. A jelentésben kiemelt szerepet kapott a Samsung legújabb csúcskészüléke, a Galaxy S24, melyet összehasonlítottak az Apple iPhone 15 termékcsaláddal.

Az Ookla által gyűjtött adatok alapján a Samsung Galaxy S24 készülékek átlagosan gyorsabb 5G teljesítményt nyújtottak a tesztelt országok többségében, mint az iPhone 15 modellek.

Megdöbbentő állítás az iPhone 15-tel kapcsolatban...

A vizsgálatot február 1. és március 24. között végezték Ázsiában, a Csendes-óceáni térségben, a Közel-Keleten, Afrikában, Európában és Észak-Amerikában. Az Ookla kiemelte, hogy a Samsung Galaxy S24 család statisztikailag szignifikáns előnyt szerzett az 5G letöltési sebesség mediánjában a vizsgált 15 ország közül hétben.

Az adatok szerint az iPhone 15 család egyetlen országban vezetett az 5G sebesség mediánjában, ugyanakkor az Ookla megjegyezte, hogy a sebességkülönbségek viszonylag csekélyek voltak az elemzett országok többségében. Az Egyesült Államokban például a Samsung Galaxy S24 készülékek mediánsebessége 34 Mbps-rel volt gyorsabb, mint az iPhone 15 termékcsaládé.

Megdöbbentő állítás az iPhone 15-tel kapcsolatban...

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Hasonló eredményeket találtak más régiókban is. Hongkongban az S24 készülékek több mint 20 Mbps-rel haladták meg az iPhone 15 modelleket, míg az Egyesült Arab Emírségekben ez a különbség 9 Mbps volt. Az Egyesült Királyságban az új Samsung okostelefonok átlagosan 18 Mbps sebességet értek el.

Az Ookla részletes jelentésében további információkat találhatunk az egyes országok eredményeiről és a teszt módszertanáról. Összességében az Ookla jelentése azt mutatja, hogy a Samsung Galaxy S24 készülékek versenyképesek az 5G sebesség terén, és több piacot is meghaladtak az iPhone 15 modellekkel szemben. Az adatok alapján a felhasználók számára ígéretes kilátásokat mutatnak az új Samsung okostelefonok az 5G hálózatok használata során.

Az Ookla jelentése megtekinthető a cég hivatalos blogján, ahol további részletek és adatok találhatók az 5G teljesítményről és összehasonlításáról. A Samsung és az Apple rajongói egyaránt érdeklődve várhatják az újabb fejleményeket és összehasonlító teszteket a két vezető okostelefon gyártó között.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei