Forradalmi frissítés érkezhet a Samsung új készülékeire

2024.05.21| TechRadar

Az AI-alapú Keresés funkció hamarosan új képességekkel bővülhet, lehetővé téve a képernyő részleteinek rögzítését és megosztását. Ismerd meg, hogyan érheted el az újításokat.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az AI-alapú keresés funkció elsőként a Samsung Galaxy S24 és a Google Pixel 8 telefonokon debütált, és azóta is örömünkre szolgál használni. A legújabb hírek szerint azonban a funkció hamarosan új képességekkel bővülhet.

A jól ismert tippadó, @AssembleDebug információi alapján, amelyeket a PiunikaWeb közölt, a keresés kódjában rejtett utalások arra engednek következtetni, hogy hamarosan lehetőség nyílhat a képernyő egyes részeinek rögzítésére és megosztására.

Jelenleg a kereséshez egy érintéssel, kör rajzolásával vagy firkálással kijelölhetjük a képernyő egy részét, majd finomíthatjuk a kijelölést. Ezt követően a kijelölt képek vagy szöveg alapján keresést indíthatunk. A jövőben azonban új Másolás kép és Megosztás kép gombok is megjelenhetnek, amelyek a kijelöléskor ugranak fel. Ezáltal gyors és egyszerű módot kínálva a képernyő egy részének rögzítésére, kiegészítve az Android már meglévő képernyőmentési opcióit.

Egyelőre nincs információ arról, mikor válik elérhetővé ez a frissítés a telefonokon – és persze az is előfordulhat, hogy a Google szoftverfejlesztői végül úgy döntenek, hogy nem adják hozzá az új funkciókat. Azonban, figyelembe véve, hogy a forrás működés közben látta a funkciót – új, kék fogantyúkkal a kijelölések oldalán, a korábbi fehér zárójelek helyett – valószínű, hogy nem kell sokat várni a bevezetésre (ha egyáltalán megtörténik).

Forradalmi frissítés érkezhet a Samsung új készülékeire

A kereséshez és más AI-funkciók fokozatosan válnak elérhetővé a régebbi Pixel és Galaxy telefonokon is, miután az új zászlóshajó modelleken debütáltak. Még nem tisztázott, hogy milyen hardveres teljesítmény szükséges a zökkenőmentes működéshez, de várhatóan a következő 12 hónap során még több mesterséges intelligencia trükköt kapunk majd a Google Pixel 9 és a Samsung Galaxy S25 telefonokon – amelyek közül egyre több fut majd helyben az eszközökön, ahogy azok egyre erősebbé válnak.

Az AI technológiák rohamos fejlődésével izgalmas időszak előtt állunk, és alig várjuk, hogy kipróbálhassuk az új funkciókat, amelyek még hatékonyabbá és kényelmesebbé teszik mindennapjainkat.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei