Arcfelismerőt kapott a Honor 9 Lite

2018.05.07| Honor

Szoftverfrissítéssel érhető el a mesterséges intelligencián alapuló funkció.

Arcfelismerő funkciót kapott a Honor 9 Lite az új szoftverfrissítéssel. A mesterséges intelligencia algoritmusokon alapuló funkciót rendkívül egyszerű használni: a felhasználó csupán az arca elé helyezi a készüléket, és már fel is oldható a képernyőzár.

Az új funkcióval a Honor 9 Lite bárhol és bármikor feloldható, nem kellenek hozzá tökéletesen tiszta vagy száraz ujjak. Az egyetlen feltétel, hogy a felhasználó szemeinek nyitva kell lenniük (erre a visszaélések elkerülése érdekében van szükség, nehogy valaki egy fényképet használjon a telefon feloldására, vagy az alvó tulajdonos arcát próbálja erre használni).

Mostantól a felhasználó elrejtheti az értesítéseket, amíg a telefon képernyője zárolva van, hogy csak akkor jelenjenek meg, amikor az arcfelismerés megtörtént. A Honor Arcfelismerő több mint 1000 adatpontot regisztrál a felhasználó arcán, így nyújt védelmet a csalók ellen.

“Eddig az arcfelismerő funkció a drága okostelefonok kiváltsága volt. Mostantól a Honor kamerás arcfelismerője mindenki számára elérhető. A Honor márkát azért hoztuk létre, hogy a fiatal generáció igényeit kielégítsük. Egyik legfőbb célunk, hogy elérhető áron prémium élményt nyújtsunk a felhasználóinknak, és ennek érdekében folyamatosan további fejlesztéseken is dolgozunk.” – mondta Kim Jin, a Honor CEE&Nordic régióért felelős vezetője.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

    Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

    2019.12.01
    | (x)
    Valóban odatette magát a Gearbest, ami a Black Fridayt illeti.
    Magyarországon a Huawei P9 Lite 2017

    Magyarországon a Huawei P9 Lite 2017

    2017.03.08
    | Huawei
    Már Magyarországon is kapható a Huawei első olyan középkategóriás okostelefonja, amely Android 7.0 (Nougat) operációs rendszert, valamint az EMUI 5.0 felhasználói felületet futtatja.
    Hazánkba is jön a Huawei P9 Lite Mini

    Hazánkba is jön a Huawei P9 Lite Mini

    2017.08.25
    | Huawei
    Magyarországon is kapható lesz a nagy sikerű Huawei P9 Lite mini változata.
    Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

    Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

    2018.02.15
    | Honor
    A Honor, a fiatal generáció okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején.