Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

2019.12.01| (x)

Valóban odatette magát a Gearbest, ami a Black Fridayt illeti.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Itt van elsőként a Xiaomi újdonsága, a Mi Note 10, méghozzá 108 megapixeles kamerával, nemzetközi verzióban. A Xiaomi fotós csúcsának főbb jellemzői a 108 megapixeles fő kamera, a 20 megapixeles ultraszéles-látószögű másodlagos, a 12 megapixeles érzékelő portré optika, az 5 megapixeles teleobjekív és a 2 megapixeles makro kamera a hátlapon és a Super Night mód persze. A kijelző 6.47 colos, 3D, hajlított AMOLED panel, az 5260 mAh-s akkumulátorra nem lesz panasz, főleg hogy a gyári dobozban jár hozzá egy 30 wattos gyorstöltő, a Snapdragon 730G chipsethez pedig 6 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely jár.

Hazánkban 160 ezer forint alatt nem nagyon lehet beszerezni a friss és ropogós Mi Note 10 modellt, a Gearbest akciójában azonban 600 dollár helyett a GBXMNT10BF kódot használva 437.85 dollárra vihető az ár ez átszámítva 133 ezer forintot jelent! A Priority Line szállítás áfamentes megoldást kínál azoknak, akik olcsón szeretnék a csúcsmobilt behúzni.

Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

Hasonló a helyzet a Redmi Note 8-cal is, amelyről anno megírtuk, hogy 67 ezer forintba kerül, most még durvább a helyzet, 43 ezer forintért beszerezhető a Gearbest ajánlatában háromféle színben, 4+64 gigabájt összeállításban. Korábban is a Redmi széria egyik legjobb ár-érték arányú mobilja volt, de már annyira olcsó, hogy gyakorlatilag vétek nem megvenni valakinek karácsonyra. Vásárláskor elég a GBNOTE8BF kupont felhasználni a 144 dolláros árhoz.

Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

Következő ajánlatuk a Mi 9 Lite, mely 6.4 colos AMOLED kijelzővel, 4030 mAh-s akkumulátorral, 18 wattos gyorstöltéssel és a nemrég felkapott 48+8+2 megapixeles kamerával érkezett. A full HD felbontás és a Snapdragon 710 processzorhoz tartozó dual turbo boost funkció miatt ajánljuk játékosoknak is.

Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

Itthon akciósan 90 ezer forintba kerül a Mi 9 Lite – néhol 80 ezerért is lehet látni –, amely neve ellenére nem is annyira „lájt” kiadás. A Gearbesten a GBM9LITE5 kupont felhasználva 68 ezer forintra csökken az ára, a szállítás persze áfamentes és ingyenes a Priority Line-nal.

Ha ez sem volt elég az ajánlatból, akkor érdemes átnézni a Gearbest további kínálatát is itt, ahol még több Xiaomi mobil (is) akciós. Ohh és az itthon 11 ezer forintba kerülő, igen nagy sikerű Mi Band 4 okoskarkötő is akciós, erre a linkre kattintva 7 ezer forint alatt marad a nemzetközi változat ára.

update: most kaptunk a Mi Band 4-re kupont, ezer darabra a GBXMSH01 kóddal csak 21.99 dollár az ár!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei