Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

2019.12.01| (x)

Valóban odatette magát a Gearbest, ami a Black Fridayt illeti.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Itt van elsőként a Xiaomi újdonsága, a Mi Note 10, méghozzá 108 megapixeles kamerával, nemzetközi verzióban. A Xiaomi fotós csúcsának főbb jellemzői a 108 megapixeles fő kamera, a 20 megapixeles ultraszéles-látószögű másodlagos, a 12 megapixeles érzékelő portré optika, az 5 megapixeles teleobjekív és a 2 megapixeles makro kamera a hátlapon és a Super Night mód persze. A kijelző 6.47 colos, 3D, hajlított AMOLED panel, az 5260 mAh-s akkumulátorra nem lesz panasz, főleg hogy a gyári dobozban jár hozzá egy 30 wattos gyorstöltő, a Snapdragon 730G chipsethez pedig 6 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely jár.

Hazánkban 160 ezer forint alatt nem nagyon lehet beszerezni a friss és ropogós Mi Note 10 modellt, a Gearbest akciójában azonban 600 dollár helyett a GBXMNT10BF kódot használva 437.85 dollárra vihető az ár ez átszámítva 133 ezer forintot jelent! A Priority Line szállítás áfamentes megoldást kínál azoknak, akik olcsón szeretnék a csúcsmobilt behúzni.

Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

Hasonló a helyzet a Redmi Note 8-cal is, amelyről anno megírtuk, hogy 67 ezer forintba kerül, most még durvább a helyzet, 43 ezer forintért beszerezhető a Gearbest ajánlatában háromféle színben, 4+64 gigabájt összeállításban. Korábban is a Redmi széria egyik legjobb ár-érték arányú mobilja volt, de már annyira olcsó, hogy gyakorlatilag vétek nem megvenni valakinek karácsonyra. Vásárláskor elég a GBNOTE8BF kupont felhasználni a 144 dolláros árhoz.

Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

Következő ajánlatuk a Mi 9 Lite, mely 6.4 colos AMOLED kijelzővel, 4030 mAh-s akkumulátorral, 18 wattos gyorstöltéssel és a nemrég felkapott 48+8+2 megapixeles kamerával érkezett. A full HD felbontás és a Snapdragon 710 processzorhoz tartozó dual turbo boost funkció miatt ajánljuk játékosoknak is.

Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

Itthon akciósan 90 ezer forintba kerül a Mi 9 Lite – néhol 80 ezerért is lehet látni –, amely neve ellenére nem is annyira „lájt” kiadás. A Gearbesten a GBM9LITE5 kupont felhasználva 68 ezer forintra csökken az ára, a szállítás persze áfamentes és ingyenes a Priority Line-nal.

Ha ez sem volt elég az ajánlatból, akkor érdemes átnézni a Gearbest további kínálatát is itt, ahol még több Xiaomi mobil (is) akciós. Ohh és az itthon 11 ezer forintba kerülő, igen nagy sikerű Mi Band 4 okoskarkötő is akciós, erre a linkre kattintva 7 ezer forint alatt marad a nemzetközi változat ára.

update: most kaptunk a Mi Band 4-re kupont, ezer darabra a GBXMSH01 kóddal csak 21.99 dollár az ár!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei