Redmi 8-ak akcióban a Gearbestnél

2020.03.18| (x)

Nagyjából a hazai árakhoz képest féláron beszerezhetők most a Xiaomi Redmi modelljei.

A Redmi Note 8 6.3 colos kijelzője gyönyörű képet ad a fullHD+ felbontással, míg a Snapdragon 665 processzor 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tároló mellett teljesít szolgálatot és biztosítja a gördülékeny működést. A 64 vagy 128 gigabájt tárhely – mindkét opció elérhető akciós áron – igény szerint tovább bővíthető microSD kártyával.

Kamerában a fő szenzor egy 48 megapixeles darab, ehhez egy 8 és két darab 2 megapixeles optika társul. Szelfizésre a vízcsepp alakú notchban ülő 13 megapixeles szelfi kamera használható f/2.0 fényértékkel. Akkumulátorból 4000 mAh-t biztosít a beépített darab, USB C porton keresztül tölthető és támogatja a 18 wattos gyorstöltést is. Jó hír, hogy az akcióban a nemzetközi változat szerepel, így a dual SIM mellett a B20-as hálózat támogatást élvez, így minden magyar szolgáltatónál vidéken is használható a 4G.

Redmi 8-ak akcióban a Gearbestnél

A Gearbesten 230 dollár helyett a zöld változathoz a GBNOTE8P6, a feketéhez pedig a GBNOTE8P1 kódot használva 209.59 dollárt kell csak fizetni. Akciós mellette még a 4/128-as redmi Note 8 összeállítás is, ha valaki nagyobb tárhelyet szeretne, a GBNOTE804 kódot használva a fekete színű Redmi Note 8 190 dollár helyett csak 170 dollárba kerül most.

A Redmi Note 8 Pro volt tavasz ősszel az első olyan okostelefon a világon, amely 64 megapixeles főkamerát kapott, de az optika mellett sem kell szégyenkeznie, 6.53 colos kijelzővel, intelligens Wi-Fi / 4G funkciókkal és hatalmas, 4500 mAh-es akkumulátorral jelent meg. Tudásához képest meglepően visszafogott árral került forgalomba, ám most a GearBest akciójában még jobb áron vásárolható meg a Gearbestnél.

Redmi 8-ak akcióban a Gearbestnél

A Redmi 8 Pro 6 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájt belső tárhellyel rendelkezik, utóbbi esetében azonban érdemes megemlíteni, minden további nélkül bővíthető kapacitása akár további 256 gigabájttal is. A Gearbest akciójában most az egyébként is akciós, 219 helyett 155 dollárért rendelhető meg. A feketéhez a GBNOTE801, a kékhez pedig a GBNOTE802 kódot használjátok! Gyakorlatilag féláron veheted most meg a hazai árakhoz képest. 

update: a Redmi 8 Pro 6+128-as összeállítás feketében a GBREDMI804 kóddal most csak 130 dollár! 

Aki megelégszik szolidabb tudással, annak a Redmi 8-at ajánljuk, 4+64 gigabájt kombinációban, fekete színben, nemzetközi, LTE-képes változatban GBREDMI804 kóddal csak 130 dollárba kerül.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei