Közeleg a nagy Black Friday

2018.11.03| (x)
Címkék:

Gearbest

,

Black Friday


Számos más oldal mellett a Gearbest is hatalmas akciókkal készül a legnagyobb kínai ünnepre.

Kínában a Black Friday november 11., a szinglik napja, amit azért tettek erre a dátumra, mert négy darab egyesből áll. Eredetileg egyedülálló férfiak és nők számára találták ki. November 5-től egészen 14-ig minden napra más és más lehetőséget ajánl a Gearbest, egészen pontosan ember legyen a talpán, aki kiigazodik elsőre a hatalmas és sokféle akcióáradaton. Lehet az oldalon játszani, zsákbamacskát venni, napi kuponokat vadászni a Coupon Rain keretén belül több mint egymillió dollár értékben. Többek között. 

Közeleg a nagy Black Friday

November 5-10. között az alábbiakat várhatjuk.

  • A Coupon Rain keretében minden nap 8:00, 12:00, 16:00 és 22:00 órakor új termékekre adnak kupont, többhöz ajándék is jár, akár Xiaomi Mi8 képében.
  • Olyan részleget is találunk, ahol bizonyos összeg elköltése után fix kedvezmény jár, például 99 dollár értékben választva az adott termékekből fizetéskor 50 dollárt elengednek.
  • Az európai raktárakra is szervezett a Gearbest kedvességet, a francia, spanyol, lengyel és cseh készletes termékek esetében 88 dollár felett 10 dollárt elengednek az árból, extraként öt napo szállítási időt ígérnek.
  • A Lucky Bag részlegből 2-50 dollárig szabadon választható zsákbamacska, ezek általában jó meglepetések szoktak lenni ár-érték arányban, de emellett a Buy 1 get 1 free, avagy 1+1 ingyen akció sem marad ki.
  • Külön említést érdemel a Top Brands Deal, ahol a legnagyobb márkák termékei közül lehet olcsóbban hozzájutni a legnépszerűbb darabokhoz például a Xiaomi, a Huawei, a OnePlus, az Alfawise kínálatából.

Közeleg a nagy Black Friday

A Gearbest bedurvul november 11-14. között.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

  • Az első húsz vásárló 11.11 dollárért húzhatja be naponta 8:00, 12:00, 16:00 és 22:00 órakor a Chuwei Lapbook Airt, de emellett számos más telefont vagy tabletet is durván olcsón megvenni, ha elég gyorsak vagyunk, itt most csak ez számít.
  • Módosul az 50 százalékos napi akciós lista LED-ekre, kültéri termékekre, játékokra és háztartási darabokra.
  • 12 igazi bestseller a valaha volt legolcsóbb áron vihető 11.11 06.00-11.12 06.00 óra között.
  • A talán legjobban várt Coupon Monsoon 11.11-én és 11.12-én lesz csak elérhető, egymillió dollár értékben lehet vadászni kuponokat a rég kinézett termékekre.

A Gearbest teljes leírása a november 11-i Black Fridayre itt olvasható részletesen és kiindulási alapnak sem rossz. Erről a linkről az akciókat, innen pedig a kupon esőt lehet gyorsan elérni. Írjátok meg, mit húztatok be! 

 

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei