Négy kamerával érkezett a Honor 9 Lite

2018.02.07| Phone Arena

A kínai gyártó leányvállalata négy kamerával, Full View kijelzővel hódít Európában.

Ki ne szeretne egy olcsó, ámde igen okos telefont a ma trendi 2:1 képaránnyal, ráadásul majdnem hat colos megjelenítővel? A Honor 9 Lite már kapható Ázsiában, most pedig végre Európába is elér, 229 eurós áron kapható Németországban, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és Nagy-Britanniában.

A Honor 9 Lite 5.65 col kijelzővel rendelkezik, ehhez Full View, 18:9 képarány és FHD+ felbontás tartozik, amely praktikusan annyit tesz, hogy 5.5 colos átlagos méretben 5.7 col képátlót biztosít. A modell üveg és fém burkolattal rendelkezik, a hátlapon található ujjlenyomat-olvasó pedig használható különböző funkciókra is mozdulatokkal vezérelve, ennyi pénzért ritka tulajdonság!

A modellben a 16nm-es, nyolcmagos Kirin 659 chipset található, amely maximum 2.3 gigahertzes órajelen dolgozik, ez sokkal magasabb, mint a konkurencia esetében. Ehhez 3 gigabájt RAM, 32 gigabájt tárhely, valamint microSD bővíthetőség is jár.

Kamerából egy 13 és egy 2 megapixeles szenzor található a hátlapon és az előlapon is, így kiváló minőségű portrék készíthetők mindkét dual rendszerrel. Éppen emiatt hardveresen megoldott a bokeh effekt. A Honor 9 Lite-on gyárilag Android 8.0 Oreo rendszer fut, azon pedig az EMUI 8.0 kezelőfelület, amely a gyártói launcherek között az egyik legjobb. A tudáslistát egy 3000 mAh-s akkumulátor, 3.5 mm-es jack csatlakozó, microUSB port és NFC egészíti ki. A telefon fekete, kék és szürke színekben választható, 229 eurós áron. Ez egy valóban kiváló ajánlat lett!

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

Xiaomi mobilt vennél? Erre megérte várni!

2019.12.01
| (x)
Valóban odatette magát a Gearbest, ami a Black Fridayt illeti.
Magyarországon a Huawei P9 Lite 2017

Magyarországon a Huawei P9 Lite 2017

2017.03.08
| Huawei
Már Magyarországon is kapható a Huawei első olyan középkategóriás okostelefonja, amely Android 7.0 (Nougat) operációs rendszert, valamint az EMUI 5.0 felhasználói felületet futtatja.
Hazánkba is jön a Huawei P9 Lite Mini

Hazánkba is jön a Huawei P9 Lite Mini

2017.08.25
| Huawei
Magyarországon is kapható lesz a nagy sikerű Huawei P9 Lite mini változata.
Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

Megérkezett a csúcsokat verő Honor 9 Lite

2018.02.15
| Honor
A Honor, a fiatal generáció okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei