Honor 9 Lite: négyes kamera, 250 euró alatti ár

2018.03.22| Honor

A legújabb okostelefon a selfie-generációnak.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Honor új készüléke, a Honor 9 Lite négy lencsés kamerájával a magas teljesítményt verhetetlen árral kombinálja. A „MAX VISION” szlogennel a Honor 9 Lite megújított quad-kamerája meghatározó lesz az Y generáció számára a szelfik készítésében. Az új megoldással (egy-egy 13+2 megapixeles kamera elöl és hátul) és 83,2%-os Honor FullView kijelzővel ellátott telefonra Android 8.0 Oreo van telepítve gyárilag, ehhez a frissített EMUI 8.0 felhasználói felület tartozik.

Az eszköz stílusos külsővel és 18:9 képarányú FullView HD kijelzővel és az okostelefonok jövőjét képviselő quad-kamerával rendelkezik. A Honor 9 Lite első és hátsó, duplalencsés HD, 13MP + 2MP kamerája lehetővé teszi a fiatalok számára, hogy megörökítsék a mindennapjaikat, és hihetetlenül gyönyörű selfie-ket készítsenek.

Honor 9 Lite: négyes kamera, 250 euró alatti ár

A fotós funkciók közül érdemes kiemelni a „mozgó kép” készítésének lehetőségét, amivel élőbbé tehetjük a fotókat, bepillantva a kép készítése előtti és az azt követő pillanatokba is. A továbbfejlesztett portrémód világosabbá teszi az arc tónusait és egyéb apró módosításokat is lehetővé tesz, hogy minden selfie tökéletes legyen.

A “Hand Gesture”, vagyis kézjeles fotó funkciónak köszönhetően pedig a kamera egy kézmozdulat után három másodperccel magától elkészíti a fotót. A képernyőmegosztás funkcióval azt is megtehetik a felhasználók, hogy csetelés vagy akár videózás közben jegyzetelnek.

Honor 9 Lite: négyes kamera, 250 euró alatti ár

Nevében „Lite”, valójában erős: A Honor 9 Lite 2.5D hajlított üveggel, PPVD kialakítású keretével és fényesen csillogó, tükörszerű felületével kompakt méretű (151×71.9×7.6mm) és 149 g súlyú. Az 5.65”, 18:9 képarányú, full HD+ kijelző 16 nanométeres, 2.36 GHz-es Kirin 659 nyolcmagos processzort takar, amit 3gigabájt RAM nagy sebessegű memória egészít ki, hogy a felhasználó egyszerre több alkalmazást vagy nagy teljesítményű játékokat is tudjon futtatni. A belső, 32 gigabájtos tárhely bővíthető akár további 256 gigabájttal, továbbá támogatást élvez a hibrid dual SIM és az ujjlenyomat-olvasó funkció is. 

A Honor 9 Lite masszív, 3000 mAh-s akkumulátora egyetlen töltéssel egész nap használható, hat energiatakarékos funkciójával 86 órányi offline zenehallgatást vagy 13 órányi offline videónézést tesz lehetővé. A Honor 9 Lite várhatóan az idén jelenik meg Magyarországon fekete, szürke és fekete színekben, ára 250 euró alatt lesz.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei