A Samsung Galaxy Watch7 pletyka ismét terítékre helyezi a vércukorszint-ellenőrzést

2024.04.29| Android Central

Ki kell várnunk, hogy mi történik, de a Samsung Hon Pak nagy tervei vannak az egészségügyi ökoszisztémával kapcsolatban.

  • Egy jelentés azt sugallja, hogy a Samsung még 2024-ben bevezetheti a vércukorszint-ellenőrzési funkciókat a Galaxy Watch7-en.
  • Hon Pak azt nyilatkozta, hogy a vállalat a magas vérnyomás ellenőrzése mellett a vércukorszint és a cukorbetegség monitorozását is be kívánja helyezni egészségügyi ökoszisztémájába.
  • Az év elején Pak kijelentette, hogy a hordható vércukorszint-ellenőrzés "nem invazív" lesz, de előfordulhat, hogy ez még öt évig nem fog megtörténni.

Lehetséges, hogy a Samsung még ebben az évben egy másik kulcsfontosságú állapotfigyelő funkciót is beépíthet a Galaxy Watch7-be. A koreai PulseNews szerint a Samsung alelnöke és a digitális egészségügyért felelős vezetője, Hon Pak találkozott az igazgatótanács tagjaival, hogy megvitassák hordható egészségügyi képességeinek jövőjét. Beszámoltak arról, hogy Pak megemlítette azon törekvéseit, hogy a cukorbetegség miatt a vércukorszint monitorozását a Samsung Health rendszerébe kapcsolják. Szóba került az is, hogy szívritmuszavar és magas vérnyomás ellenőrzése is közrejátszhat.

A pletykák szerint a Samsung fontolóra veheti a vércukorszint, a cukorbetegség és egyebek egészségmegfigyelő funkcióinak alkalmazását a Galaxy Watch7-ben. Ezenkívül a kiadvány azt állítja, hogy a koreai OEM az eszközt "elektronikus eszközként" hirdetheti "orvosi eszköz" helyett". A SamMobile megjegyzi, hogy ez számos szabályozási tényezőnek köszönhető.

Pak nagyobb hangsúlyt szeretne fektetni a Samsung mesterséges intelligencia technológiájának beépítésére az egészségügyi hatókörébe, bár nem közölte, hogy a mesterséges intelligencia milyen módon javíthatná a Samsung Health vagy a hordható eszközök felhasználói élményét.

A Samsung Galaxy Watch7 pletyka ismét terítékre helyezi a vércukorszint-ellenőrzést

Samsung Galaxy Watch6 Classic és Watch6

A jelenlegi pletykák látszólag ellentétesek a korábban hallott dolgokkal, amelyek azt sugallták, hogy a vércukorszint-ellenőrzés néhány évig nem érkezik meg. Hon Pak az év elején, januárban beszélt a funkcióról, és kijelentette, hogy a Samsung érdeklődik a "nem invazív" glükózmonitorozás bevezetése iránt a Galaxy Watch termékcsaládba. Egy ilyen módszer megszüntetné annak szükségességét, hogy a felhasználók szúrják magukat a vércukorszint ellenőrzése miatt.

Pak eredetileg úgy nyilatkozott, hogy van remény arra, hogy a funkció a következő öt évben megérkezik. Noha ez (nyilvánvalóan) távol tartja a glükóz monitorozást a Galaxy Watch7-től, a legújabb pletykák azt sugallják, hogy újra terítékre került. Egyelőre fogadjuk némi egészséges szkepticizmussal ezt a pletykát, amíg a Samsung hivatalosan meg nem erősíti.

Más hírek szerint a közelgő Galaxy Watch7 specifikációi a hónap elején kiszivárogtak. A Bluetooth SIG tanúsítvánnyal rendelkező óra Bluetooth 5.3-támogatással rendelkezhet, mint elődje. A fogyasztók három modell közül választhatnak a Galaxy Watch7-nél, valamint az eszközön található tárhely körülbelül 32 GB-ra várható.

A pletykák szerint a Samsung még az év elején, július 10-én megtarthatja Unpacked rendezvényét a franciaországi Pairben. Valószínűleg látni fogjuk, hogy a márka a Watch7 sorozatot is ott fejti ki más eszközök mellett.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
Samsung Galaxy Watch Active és Buds teszt

Samsung Galaxy Watch Active és Buds teszt

2019.04.08
| Telefonguru
Ha egy könnyű és kicsi, de valódi okosóra az álmod, akkor a Galaxy Watch Active-ban nagy eséllyel megtalálod, amit keresel.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei