Éld túl a Samsunggal! A Galaxy Watch7 jobb pitvarfibrilláció figyelést ígér a konkurenciánál

2024.05.08| Android Headlines

A Samsung által benyújtott szabadalom leleplezte, hogy a hamarosan megjelenő Galaxy Watch7 mesterséges intelligencia segítségével figyelheti a pitvarfibrillációt.

A Galaxy Watch sorozat az Apple Watch egyik legerősebb versenytársa, ezért izgalmas látni, hogy a Samsung keményen dolgozik Galaxy Watch termékkínálatának fejlesztésén.

A pitvarfibrilláció pontos monitorozása életeket menthet

A pitvarfibrilláció (AFib) olyan állapot, amely szabálytalan és gyors szívverést okoz. Ha mellkasi fájdalmat, szédülést és szívdobogásérzést tapasztal, előfordulhat AFib. A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) szerint a pitvarfibrilláció több mint 158.000 halálesethez járul hozzá az Egyesült Államokban évente, és több mint 400.000 embert szállítanak kórházba.

Éld túl a Samsunggal! A Galaxy Watch7 jobb pitvarfibrilláció figyelést ígér a konkurenciánál

Az okosórák egyik legnagyobb értékesítési pontja az, hogy életeket menthetnek meg, mivel rengeteg egészséggel kapcsolatos funkciót tartalmaznak. Ha a Samsung pontos pitvarfibrilláció-figyelést tud nyújtani a Galaxy Watch7-hez, akkor óriási lehetőség van életek megmentésére.

A Samsung úgy véli, hogy a Galaxy Watch 7 felülmúlhatja azt, amit a piac jelenleg kínál

A Sammobile szerint a Samsung a pitvarfibrillációt egy generatív mesterséges intelligencia-algoritmus segítségével kívánja észlelni, amely a fotopletizmográfia (PPG) jeleit elektrokardiogram (EKG) jelekké alakítja. A Wareable szerint az olyan cégek, mint az Apple és a Fitbit, már lehetővé teszik a pitvarfibrilláció monitorozását.

A Samsung azonban azzal érvel, hogy a pitvarfibrilláció jelenlegi megfigyelési módszerei a meglévő fogyasztói hordható eszközökben nem feltétlenül pontosak. Azt állítja, hogy a pitvarfibrilláció kimutatására szolgáló algoritmusa pontosabb, mint a versenytársaké.

Éld túl a Samsunggal! A Galaxy Watch7 jobb pitvarfibrilláció figyelést ígér a konkurenciánál

A mesterséges intelligencia bevezetése a Galaxy Watch7-be nagyszerű stratégia

A mesterséges intelligencia forró téma lett a nagy technológiai cégek körében, és ez alól a Samsung sem kivétel. A dél-koreai óriáscég csatlakozott olyan cégekhez, mint a Google, hogy bevezesse az AI-t szoftver- és hardver-ökoszisztémájába. A Galaxy AI-jal elindított Galaxy S24 sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élőben fordítsák le a hívásokat, készítsenek háttérképeket mesterséges intelligencia segítségével, és így tovább.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei