Te sem megfelelően használtad az Airpods-od...

2024.04.13| PhoneArena

Fedezd fel az új Apple AirPods funkciókat, amelyek még inkább fokozhatják az élményt és kényelmedet a mindennapi használat során!

Az Apple AirPods már az indulástól fogva a legnépszerűbb vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók közé tartozik. Jelenleg az Apple két új generációs AirPods modellt kínál (a második és harmadik generációt 129, illetve 179 dollárért), valamint a második generációs AirPods Pro-t (249 dollárért). Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy az Apple három új AirPods modellt jelenthet be, köztük az AirPods Lite-ot, amely a második generációs AirPods-ot váltaná fel, mint az olcsóbb belépő szintű változat.

Az Apple Support nemrégiben közétett egy videót a YouTube-csatornáján, amelyben öt hasznos AirPods tippet osztott meg. Az első azt taglalja, hogy ha viselsz AirPods-ot, megoszthatod a hallgatott hangot egy másik AirPods felhasználóval. Ehhez nem is kell mást tenned, mint koppints a Vezérlőközpontban az AirPods gombra, majd válaszd ki a hangmegosztás lehetőséget. Ha a személy már viseli a saját AirPods-át, és azok be vannak kapcsolva, amikor az ő iPhone-ját közelíted a tiédhez, koppints a "csatlakozás" gombra.

Ha a barátod AirPods-ai még mindig a tokban vannak, kérd meg, hogy hozza közel az AirPods-át a te iPhone-odhoz. Amikor az ő AirPods-ainak képe megjelenik az iPhone képernyőjén, kérjed meg, hogy emelje fel a tok fedelét, majd nyomja meg az iPhone képernyőjén az "Hang megosztása" gombot. Néhány másodpercig tartsd lenyomva a tok hátsó gombját. Ez ideiglenesen összekapcsolja az ő AirPods-ait a te telefonoddal, hogy megoszthassátok a hangot.

A következő lépés, hogy átnevezed az AirPods-odat. Ha viselsz AirPods-ot, a Beállításokban válaszd ki az AirPods-odat, majd koppints az aktuális névre. Írd be az új nevet, amelyet szeretnél nekik adni, majd koppints a virtuális billentyűzeten a "Kész" gombra.

Te sem megfelelően használtad az Airpods-od...

A Live Listen egy olyan funkció, amely lehetővé teszi iPhone mikrofonjának meghallgatását az AirPods-on keresztül, majdnem úgy, mint egy hallókészülék használatakor. A Beállításokból válaszd ki a Vezérlőközpontot. Görgess le és koppints a "Hozzáadás" (vagy plusz) gombra a Hallás mellett. Nyisd meg a Vezérlőközpontot, majd koppints a hallás ikonra, ami egy fül. Az AirPods-ok csatlakoztatása után koppints a Live Listenre, hogy bekapcsold a funkciót. Amikor le szeretnéd kapcsolni ezt, ismét koppints a Live Listenre. A hallássérültek számára az AirPods használata hallókészülékként lehetőséget nyújthat arra, hogy némi zavarodottságot kiküszöböljön azok számára, akik hallókészüléket viselnek.

A Hallási vezérlés hozzáadásával a Vezérlőközponthoz háttérzajokat játszhatsz le az AirPods-on, hogy minimalizáld a zavaró tényezőket, amikor iPhone-odat használod. A Hallási Vezérlésekből válaszd ki a Háttérzajokat. Koppints a Háttérzajok ikonra a funkció bekapcsolásához (másodszor koppints a kikapcsoláshoz). Koppints az egyik hangra, és használd a hangerő csúszkát a háttérzaj hangerejének szabályozásához. Az opciók között szerepel az eső, az óceán, a sötét zaj, a világos zaj és az egyensúlyozott zaj.

Az AirPods használata során ezek az egyszerű, ám hatékony tippek jelentősen fokozhatják az élményt és növelhetik a funkcionalitást.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei