Az Apple az AirPods Lite kiadását 2024 második felére tervezi

2024.04.03| Phone Arena
Címkék:

AirPods Lite

,

pletyka


Az Apple az AirPods Lite kiadását 2024 végére tervezi, miközben a jelenlegi modellek iránti kereslet csökken.

Annak ellenére, hogy négy különböző modellt tartalmaz még szerte a világon, az Apple iparágvezető AirPods termékcsaládja az elmúlt hónapokban kissé elavulttá vált. Ez részben az olyan márkák egyre erősebb versenyének köszönhető, mint a Samsung, a Sony, a Google, a Jabra, a Bose, sőt az Apple tulajdonában lévő Beats, és talán nagyobb részben azért, mert a termékcsalád egyetlen 2023-as kiegészítője gyakorlatilag teljesen megegyezik a 2022-es AirPods Pro 2-vel. 

De aggodalomra semmi ok, mivel több megbízható bennfentes, általában jól tájékozott elemző és kiszivárogtatók arra számítanak, hogy az AirPods portfólió három új modellel bővül 2024-ben. És ne feledje, itt teljesen új termékekről van szó, továbbfejlesztett funkciók és esetleg még a dizájn átdolgozása is, nem pedig a meglévő fülhallgatók újracsomagolt változatai a „modern” töltési technológiával.

Idén végre zöld utat kap az AirPods Lite?

Az egyik ilyen továbbfejlesztett termék az AirPods Lite névre hallgathat, amely valószínűleg felváltja a „szokásos” AirPods-okat, új belépési pontként az Apple saját márkájú, valódi vezeték nélküli fülhallgató-családjába. Ez a még mindig titokzatos termék lehet, de lehet, hogy egy és ugyanaz, mint a különös nevű „AirPods Pro Lite”, amely 2020-ban egy csomó címlapon szerepelt anélkül, hogy kereskedelmi forgalomba került volna.

Az Apple az AirPods Lite kiadását 2024 második felére tervezi

Az első AirPods Lite ára hasonló szinten lehet, mint a 2019-es AirPods 2

Ezúttal a megjelenés nagyjából kőbe vésettnek és viszonylag gyorsan közeledőnek tűnik, legalábbis a Jeff Pu elemző által összegyűjtött és a 9To5Mac által a nyilvánossághoz közvetített belső információk szerint. Sajnos Pu-nak nincs sok más megosztanivalója a fent említett AirPods Lite becenéven (ami valószínűleg még nem garantált) és egy homályos célon kívül, amely szerint „valamikor 2024 második felében” indul.

Az elemző azt állítja, hogy tudja, ennek az alacsony költségű fülhallgatónak az állítólagos létezésének oka az Apple a jelenlegi modellek iránti „elfojtott kereslet”, így a gyártó az első Lite készüléket teszteli.

Bár a vállalat várakozásai szerint az AirPods Lite megjelenése után a termelés és az eladások is növekedni fognak, a teljes mennyiség 2024-ben éves szinten 4 százalékkal, 55 millió darabra csökkenhet. Ez kétségtelenül elég lesz ahhoz, hogy az Apple még egy évig a vezető helyen maradjon a fülhallgatók globális szállításában, mielőtt feltehetően ugyanezt tenné 2025-ben és azt követően.

Iparági fölénye ellenére a cupertinói technológiai óriás valószínűleg nem lesz elégedett az eladások csökkenésével (ha ez bekövetkezik), és az év végére valószínűleg újabb kiegészítést tervez vezeték nélküli fülhallgató-portfóliójához. Várhatóan ez lesz az első nem Pro AirPods változat, amely aktív zajszűréssel lesz felszerelve, és Mark Gurman (a Bloomberg munkatársa) szerint új dizájnt hozhat az asztalra, nagyobb hangsúlyt fektetve a hosszú távú kényelemre, miközben természetesen támogatja az USB-C töltést.

Az Apple az AirPods Lite kiadását 2024 második felére tervezi

Az AirPods 3 közvetlen folytatást is kaphat 2024-ben

Továbbra sem tudni, hogy ez a felső középkategóriás termék egy egyszerű AirPods 4 címkét fog-e viselni, vagy valami egészen mást, és az árat tekintve jelenleg a nem zajszűrős AirPods 3 modell 169 dolláros áron érhető el. 

A nem zajszűrő AirPods Lite eközben akár 99 dollárba is kerülhet annak érdekében, hogy jobban versenyezzen a Samsung Galaxy Buds FE és a Google Pixel Buds A-Series termékeivel.

Végül, de nem utolsósorban, az Apple várhatóan (legalábbis néhány tippadó szerint) 2024-ben végre kiadja az új AirPods Max kiadást. Sajnos ez nagyban hasonlíthat a 2020-as első generációhoz, pusztán elődje Lightning töltési módszerét USB-C technológiára cserélve és némileg javítva az amúgy is lenyűgöző általános hangminőséget. Természetesen még korai lenne tudni az AirPods Max 2 minden lehetséges frissítéséről és új funkciójáról, szóval várjunk, és reméljük a legjobbakat.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei