Új frissítés hozza vissza a Galaxy Watch 6 érintőképernyőjét az eredeti állapotba

2024.04.09| PhoneArena

Új frissítések a láthatáron! Frissítse okosóráját rendszeresen, hogy garantáltan a legjobb teljesítményt és legújabb technológiai fejlesztéseket kaphassa.

Ugye, meg se lepődnénk, ha a Samsung Galaxy Watch6 tulajdonosok most éppen a falhoz vágnák az óráikat a frusztrációtól! Az elmúlt hetekben úgy tűnik, hogy mindenki egyszerre kezdte észlelni a készülékén a képernyőérintési és az akkumulátorproblémákat – azt állítják, hogy mindez csak a 2024. márciusi frissítés után következett be.

Na de most van egy esélye, hogy végre fellélegezhessen, ha a Galaxy Watch6-ja is áldozatul esett ennek.

Új frissítés hozza vissza a Galaxy Watch 6 érintőképernyőjét az eredeti állapotba

A SamMobile legfrissebb híre szerint a képernyőprobléma akkor jelentkezett először, miután a Galaxy Watch6-hoz egy komolyabb frissítést adtak ki, ami megemelte a készülék funkcionalitását és bevezetett pár új edzésfunkciót a Samsung TV-k számára is. Na, erre mondják, hogy most végre van megoldás a bajra egy új firmware frissítés formájában (R930XXU1AXC2), először elérhető Dél-Koreában, 136,34 MB-os mérettel, de hamarosan más országokban és régiókban is elérhető lesz.

"A stabilitás és megbízhatóság érdekében. Stabilizáló kódokat alkalmaztunk a képernyőérzékelés működéséhez" - ígéri a frissítés.

Ez a frissítés, ami kicsit változhat a Galaxy Watch6 Classic modell esetében, elsősorban a megbízhatóság javítására és a képernyőprobléma megoldására összpontosít, ami eddig befolyásolta a készülék felébredési reakcióját. A dél-koreai Galaxy Watch 6 felhasználók ezt a javítást az Wearable alkalmazáson keresztül alkalmazhatják a következő úton: Óra beállítások > Óra szoftverfrissítés > Letöltés és telepítés. Azonban megjegyzik, hogy a frissítés nem tartalmazza az április 2024-es biztonsági patch-et.

Új frissítés hozza vissza a Galaxy Watch 6 érintőképernyőjét az eredeti állapotba

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Miért fontoak az okos órákat is lefrissíteni?

Csakúgy, ahogy a legújabb divat irányzatokkal lépést tartanánk, az okos órák frissítései is elengedhetetlenek a technológiai trendek követésében. Ezek a frissítések nem csupán esztétikai változásokat hoznak, hanem folyamatos fejlesztéseket és új funkciókat is bevezetnek, ami garantálja, hogy a készüléke mindig a legmenőbb és leginnovatívabb lehetőségeket kínálja fel.

Az okos órák frissítéseinek rendszeres végrehajtása biztosítja, hogy a készülék mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. Ezáltal nemcsak az eszköz stabilitása növekszik, hanem javulhat az akkumulátor élettartama, illetve kijavíthatók a működési hibák és biztonsági rések is, ami végső soron a felhasználói élmény javulását eredményezi.

Új frissítés hozza vissza a Galaxy Watch 6 érintőképernyőjét az eredeti állapotba

Az okos órák frissítéseinek elmulasztása azt is jelentheti, hogy lemarad az újabb és jobb funkciókról, amik könnyebbé tehetik a mindennapjait. Legyen szó az alvásfigyelés javításáról, az edzésmonitorozás fejlesztéséről, vagy éppen az új alkalmazások integrálásáról, az frissítések által hozott újításokkal mindig lépést tarthat az okosórája segítségével. És ki ne akarna részesülni a legfrissebb és legmenőbb technológiai fejlesztésekből, ugye?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei