Exkluzív: a Galaxy Watch7-hez egy kedves meglepetés is érkezik

2024.03.25| SamMobile

A Samsung szokás szerint az idei év második felében dobja piacra új okosóráját.

A hónap elején arról számoltunk be, hogy a Galaxy Unpacked esemény 2024 júliusában kerül megrendezésre, néhány héttel korábban a szokásosnál. A Samsung pedig változtatásokat hajt végre a teljes Galaxy Watch-kínálaton.

A Galaxy Watch7 három változatban érkezik, és nagyobb tárhellyel rendelkezik

A Samsungnak három változata lesz a Galaxy Watch7-ből, eggyel több az évek óta megszokottnál. Azt azonban még mindig nem tudjuk, hogy melyiknek pontosan mi lesz a neve. A Samsung emellett bővíti a közelgő okosórája tárhelyét is, megduplázva azt a Galaxy Watch6 16 GB-ról a Galaxy Watch7 esetében 32 GB-ra. A nagyobb tárhely nagyobb teret biztosít a szabadtéri edzésekhez való offline zene tárolására még az alkalmazások és az óralapok telepítése után is.

Exkluzív: a Galaxy Watch7-hez egy kedves meglepetés is érkezik

A Samsung a teljes modellszám-sémát is megváltoztatja a Galaxy Watch7-tel. Az első változat két típusszámmal rendelkezik: SM-L300 és SM-L305. A következő változat modellszámai az SM-L310 és SM-L315, míg a Galaxy Watch7 legmagasabb kategóriás változata az SM-L700 és SM-L705 modellszámokkal érkezik. Az 5-ös számmal végződő modellszámok lehetnek a mobilkapcsolattal és az eSIM-mel rendelkező modellszámok.

Korábbi jelentések szerint a Galaxy Watch7 lesz a Samsung első 3 nm-es chippel rendelkező terméke. Állítólag 50%-kal energiatakarékosabb lesz, mint a Galaxy Watch6. Lehetséges, hogy a Wear OS és a One UI Watch újabb verziója fut rajta, amely fejlettebb funkciókat tartalmaz.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei