Vérnyomást, vércukrot és alkoholszintet is mérhet az Apple Watch 8

2021.05.04| GSM Arena

Az Apple Watch nyolcadik generációs modellje három igen izgalmas funkcióval érkezhet.

A The Telegraph legfrissebb hírében kijelentette, hogy az Apple Watch 8 nagy hardverfrissítés előtt áll. Valószínűleg képes lesz mérni a glükóz- és alkoholszintet, valamint a vérnyomást.

A kiadvány bizonyítékot talált a SEC-ben (az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet), miszerint az Apple a Rockley Photonics-ot használja az egészségügyi nyomkövető érzékelők fő szállítójaként. Az említett vállalat vezérigazgatója pedig a múltban beszélt ezekről az érzékelőkről, jelezve, hogy a fogyasztók számára kész termékek 2022-ben kezdenek megjelenni.

Ez viszont egybeesik az Apple Watch Series 8 kiadásával, így nem túl messze van a vércukorszintet, a vérnyomást és az alkoholszintet mérő 8. generáció érkezése. Ez azonban természetesen nem jelenti azt, hogy mindhárom érzékelő élből elérhető lesz az Apple órájában, de egyelőre teljesen lehetségesnek tűnik.

Vérnyomást, vércukrot és alkoholszintet is mérhet az Apple Watch 8

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Rockley két modulon dolgozik, egy alap és egy továbbfejlesztett változaton. Az alap modell méri a tervek szerint az oxigéntelítettséget, a vérnyomást, a hidratációt, a test hőmérsékletét, míg a pro változat ezek mellett a vércukor, szénmonoxid, laktát és alkoholszint mérésére is képes lesz.

A vállalat a fejlett modult „high-end smartwatch” használatra szánja. A vállalat által kiadott ütemterv szerint mind az alap-, mind a pro modulok első generációja a következő év első felétől lesznek kapható kereskedelmi forgalomban.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei