Glucomate, vércukor-elemző app iPhone-ra

2023.04.20| 9to5 Mac

A Glucomate egy új iPhone-alkalmazás a glükózfigyelési adatok elemzéséhez és a tendenciák észleléséhez.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az ausztráliai Sydneyből származó fejlesztő, Zach Simone egy új iPhone-alkalmazást indított útjára, amely meglehetősen személyes jellegű számára. Zach 1-es típusú cukorbetegséggel él, és az Apple Health támogatásával folyamatos glükózmonitort használ a kezeléséhez.

A kihívást azonban az jelenti, hogy hogyan lehet hasznosítani az összes adatot, ahogyan azok felhalmozódnak. Ezt a kihívást szeretné megoldani Zach a Glucomate nevű új alkalmazásával. A Glucomate egy iOS-alkalmazás, amely beolvassa az adatokat az Apple HealthKit keretrendszeréből, és mindezt letisztult megjelenítéssel teszi.

Glucomate, vércukor-elemző app iPhone-ra

Az alkalmazás segítségével visszaugorhat bizonyos dátumokra, hogy megnézze, mit rögzített aznap, felfedezheti a trendeket, amelyek segítenek jobb döntéseket hozni a glükózkezeléssel kapcsolatban, és még a glükózszinteket is azonosíthatja bizonyos tevékenységek során.

Ha például edz vagy nyomon követi az alvást egy Apple Watch-csal, és folyamatos glükózmonitort használ, a Glucomate segíthet felfedezni a glükózszint viselkedését ezen tevékenységek során. Az adatok megjeleníthetik az átlagokat, a magas/alacsony értékekre vonatkozó információkat, a tartományban töltött időt, valamint a 7, 14, 30 vagy 90 napos leolvasásokon alapuló grafikonokat. Az alkalmazás lehetővé teszi továbbá az adatok gyors hozzáadását a kézi rögzítéshez. A gyors adatbevitel az iPhone-ról és az Apple Watch-ról is működik.

Glucomate, vércukor-elemző app iPhone-ra

A Glucomate képes az adatokat a legfontosabbak alapján elrendezni, miközben elrejti a kevésbé hasznos adatokat. A felhasználóknak nincs szükségük korábbi vércukorszint-mérésekre ahhoz sem, hogy kipróbálhassák az alkalmazást. A Glucomate tartalmaz egy bemutató üzemmódot, amely mintaadatokat használ, ha látni szeretné, hogyan működik az alkalmazás, mielőtt valóban használná.

Ha úgy dönt, hogy a Glucomate hasznos az Ön számára, az alkalmazás havi és éves előfizetési árakat, valamint előfizetés nélküli egyszeri vásárlást is tartalmaz.

Próbálja ki a Glucomate-ot iPhone-ra az App Store-ból!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei