iOS 17: Itt vannak azok a funkciók, amelyek nem lesznek elérhetők induláshoz

2023.08.03| 9to5 Mac
Címkék:

iOS 17


Az iOS 17 a tervek szerint szeptemberben jelenik meg számos új funkcióval, kezdve a frissítésektől az üzenetekig, a jelentősebb frissítésektől az automatikus javításig és még sok másig.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Számos új iOS 17 funkció van azonban, amelyeket az Apple a WWDC-n megtekintett, de azt állítja, hogy csak valamikor még ebben az évben lesznek elérhetők.

Az új Journal alkalmazás

Az Apple webhelye szerint legalább három olyan funkció van az iOS 17-ben, amelyek nem fognak szerepelni a kezdeti frissítés szeptemberi kiadásakor. Az első a nagyon várt Journal alkalmazás. A Journal segítségével az iPhone-felhasználók új módot kapnak az élet értékelésére és az emlékek megőrzésére.

Az iOS 17 Journal alkalmazás gépi tanulást használ, hogy javaslatokat hozzon létre azokról a pillanatokról, amelyekre érdemes emlékezni. Az alkalmazás felkéri Önt, hogy naplót írjon olyan dolgok alapján, mint a fényképek, a zene, az edzések és egyebek.

iOS 17: Itt vannak azok a funkciók, amelyek nem lesznek elérhetők induláshoz

Az Apple szerint az új Journal alkalmazás „később ebben az évben” lesz elérhető, és nem érhető el az iOS 17 bétaverziójában.

Frissített AirDrop funkciók

Az iOS 17 számos frissítést tartalmaz az AirDrophoz, beleértve a számcsere lehetőségét a NameDrop segítségével, valamint a tartalom megosztásának kezdeményezését két eszköz egymáshoz közelítésével.

A WWDC-n az Apple egy új AirDrop funkciót is bemutatott, amely befejezi az átutalások interneten keresztüli küldését. Ez azt jelenti, hogy kezdeményezhet egy AirDrop-ot, majd eltávolodhat a másik eszköztől, és az átvitel folytatódik. „Az AirDropon megosztott tartalmak továbbra is biztonságosan és teljes minőségben küldhetők el az interneten keresztül, ha elhagyja az AirDrop tartományt, és Ön és a címzett is bejelentkezett az iCloudba” – magyarázza az Apple.

iOS 17: Itt vannak azok a funkciók, amelyek nem lesznek elérhetők induláshoz

Az AirDrop transzferek új frissítése azonban csak „később ebben az évben” lesz elérhető. Az iOS 17 béta nem tartalmazza.

Együttműködő lejátszási listák az Apple Musicban

Végül, de nem utolsósorban, az Apple Music idén végre támogatást kap az iOS 17-es együttműködési listákhoz, de a várakozásnak még nincs vége.

Az iOS 17 rendszerrel az Apple Music lehetővé teszi, hogy meghívja barátait, hogy csatlakozzanak egy lejátszási listához. Innentől mindenki felveheti a lejátszási listát, átrendezheti a dalokat, eltávolíthat a listából, és hangulatjelek segítségével reagálhat a “Most játszott” felületen megjelenő zenékre.

iOS 17: Itt vannak azok a funkciók, amelyek nem lesznek elérhetők induláshoz

Az Apple Music együttműködési lejátszási listáinak létrehozásának támogatása az első iOS 17-ben nem érhető el. Az Apple szerint „később ebben az évben” lesz elérhető.

Összegzés

Annak ellenére, hogy az Apple jelenleg nem tervezi, hogy ezt a három funkciót elérhetővé teszi az iOS 17 szeptemberben megjelenő első verziójában, a tervek mindig változhatnak. Ugyanakkor lehetséges, hogy az első iOS 17-es kiadásba jelenleg beépítendő funkciók késhetnek. Végül is még csak az első iOS 17 bétaverziónál tartunk, és az Apple-nek még két hónapja van arra, hogy válaszoljon a visszajelzésekre, változtatásokat hajtson végre, és frissítse az ütemtervet.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei