Ma startol az iOS 17!

2023.09.18| MacRumors
Címkék:

iOS 17


Az iOS 17 mától, szeptember 18-tól lesz letölthető az iPhone-okra és ezeket az új funckiókat várhatjuk.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Júniusban az Apple bejelentette az iOS 17-et a széleskörű újdonságokkal és változtatásokkal teli iPhone-hoz. Több mint három hónapos béta tesztelés után a ingyenes szoftverfrissítés hétfőn, szeptember 18-án jelenik meg az iPhone XS és újabb modellekre.

StandBy

A StandBy egy új teljes képernyős nézet, ami áttekinthető információt nyújt, távolról is látható, amikor egy iPhone oldalra helyezve és töltés alatt van, legalábbis az Apple szerint. A testreszabható felületen különböző stílusú óra, naptár, kedvenc fényképek, időjárás előrejelzés, zenelejátszás vezérlők, widgetek és még sok más is megjelenhet.

Ma startol az iOS 17!

A StandBy az éjjeli szekrényen, a konyhai pultton vagy az íróasztalon töltött iPhone-okhoz készült, és támogatja a Live Activities-t, a Siri-t, bejövő hívásokat és nagyobb értesítéseket. A funkció működik az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjével is. 

Kapcsolat poszter

Az iOS 17 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyéni Kapcsolat Plakátot hozzanak létre, ami megjelenik egy másik személy iPhone-ján egy bejövő hívás során. A poszter tartalmazhat egy fényképet vagy Memoji-t, és a betűtípus és háttérszín is testre szabható. A funkció elérhető a beépített Telefon alkalmazásban, és harmadik féltől származó hívásalkalmazásokban is elérhető lesz.

Ma startol az iOS 17! 

NameDrop

A NameDrop lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen megosszák a kapcsolati információkat, amikor közel teszik az iPhone-jukat egymáshoz. Mindkét személy kiválaszthatja azokat a konkrét telefonszámokat vagy e-mail címeket, amelyeket meg szeretnének osztani, és megoszthatják a Kapcsolat Plakátjukat is. 

Ma startol az iOS 17!

Élő hangposta 

Az Élő hangposta valós idejű átírást nyújt a képernyőn, amikor valaki üzenetet hagy. Ha a felhasználó fontosnak tartja az üzenetet, felveheti a hívást, amíg a hívó üzenetet hagy. Az Apple szerint a hívások, amiket a szolgáltatók spamként azonosítanak, azonnal elutasításra kerülnek. 

Ma startol az iOS 17!

Húzd a válaszhoz az iMessage-ben

A swipe-to-reply funkció az iPhone-ok Üzenetek alkalmazásában lényegében egy vadonatúj funkció az iOS-felhasználók számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan válaszoljanak egy adott üzenetre egy beszélgetésben.

Korábban a felhasználóknak meg kellett érinteniük és nyomva kellett tartaniuk egy üzenetet, hogy elérjék a Válasz opciót. Az új swipe-to-reply funkcióval azonban a felhasználók egyszerűen egy iMessage-beszélgetés egy adott üzenetét húzva válaszolhatnak arra az iPhone-jukon. Ezzel megspórolhatnak néhány koppintást és hosszan tartó lenyomást az üzenetek alkalmazásban.

Ma startol az iOS 17!

Érdemes megemlíteni, hogy a swipe-to-reply funkció már jó ideje létezik az Androidon és a harmadik féltől származó üzenetküldő alkalmazásokban, például a WhatsAppban és a Messengerben.

Interaktív widgetek

Az interaktív widgetek már elérhetők iPhone-on a Kezdőképernyőn, a Zárolt képernyőn és az új StandBy nézetben is. Az Apple néhány példát adott arra, hogy az interaktív widgeteket mire lehet használni, ideértve egy emlékeztető bejegyzés megjelölését mint befejezett, zene vagy podcast lejátszás vagy szüneteltetés, és eszközök vezérlését az Otthon alkalmazásban, és még sok más lehetőséget, ahogy a harmadik féltől származó alkalmazások is támogatják majd ezt a funkciót a következő hónapokban.

Ma startol az iOS 17!

A Kezdőképernyő widgetek korábban korlátozott funkcionalitást kínáltak, mivel az Apple nem engedte meg a fejlesztőknek a görgetést, gombokat vagy animációkat tartalmazó elemek hozzáadását. 

Javított Automatikus javítás

Az Apple szerint az iOS 17 egy modern nyelvi modellt tartalmaz a szóelőrejelzéshez, ami nagyban javítja az iPhone automatikus javítását. Az írás közben az eszközön található gépi tanulás intelligensen kijavítja a hibákat nagyobb pontossággal, mint valaha. Emellett a felhasználók most előrejelző szövegajánlásokat kapnak az írás közben, lehetővé téve számukra, hogy szavakat vagy teljes mondatokat adjanak hozzá az üresjel lenyomásával.

Ma startol az iOS 17!Az automatikus javítás frissített dizájt kapott az iOS 17-ben, ami rövid ideig aláhúzza az automatikusan javított szót. Az aláhúzott szóra koppintva megjelenik az eredeti gépelt szó, ami könnyűvé teszi a gyors visszavonást. A rendszer emellett megtanulja a felhasználó gépelési szokásait az idővel, és néhány javítást elkerül.

Apple Maps Offline

Az Apple Maps a kulcsfontosságú Google Maps funkciót vezeti be az iOS 17-ben a térképek letöltési lehetőségével offline használathoz. Az Apple szerint a felhasználók letölthetnek egy konkrét térképi területet, és hozzáférhetnek az irányítás nélküli navigációhoz, megtekinthetik az érkezési idő becsült idejét, találhatnak helyeket és még sok mást, amikor az iPhone nincs csatlakoztatva mobilhálózathoz vagy Wi-Fi hálózathoz.

Ma startol az iOS 17!

Matricák

Az iOS 17 új matricák fiókot biztosít, amely hozzáférést nyújt az összes matricához, ideértve a Live Matricákat, emoji-kat, Memoji-t és az iMessage matricapakkokat egy helyen. A Live Matricákat megérintve és tartva az egy objektumot egy fotón, például egy macskát vagy kutyát, lehet létrehozni.

Ma startol az iOS 17!

"Hey Siri" rövidítve Siri-re

Hey Siri vs. Siri Az Apple leegyszerűsítette a hangutasítást a Siri aktiválásához az iPhone-on és más Apple eszközökön, ideértve az iPadet, a Macet, a HomePodot és a legújabb AirPods Pro-t. A "Hey Siri" helyett a felhasználók most egyszerűen csak azt mondhatják "Siri," hogy aktiválják a hangsegédet, és egymás után több parancsot adhatnak ki anélkül, hogy újra azt mondanák "Siri."

Ma startol az iOS 17!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei