Az Apple bejelentette, hogy dolgozik a frissítésen az iPhone 15 túlmelegedési problémájának megoldására

2023.10.02| Phone Arena

Az iPhone 15 széria túlmelegedéséről szóló beszélgetések, különösen a Pro modellek, komoly problémának számíthattak az Apple-n belül.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Honnan tudjuk? Mert szombaton az Apple bejelentette, hogy egy szoftverhiba volt a felelős a túlmelegedésért, ami miatt egyes iPhone készülékek túl forróvá váltak a felhasználók számára. Az Apple szokatlan hétvégi bejelentése szerint a vállalat dolgozik az iOS 17 frissítésén. A vállalat az AP-nek elmondta: "Azonosítottunk néhány olyan körülményt, amely miatt az iPhone a vártnál melegebben működhet".

Az Apple szerint bizonyos alkalmazások miatt az iOS 17 túlterhelődik. Az egyik ilyen alkalmazás, ahogy arról tegnap beszámoltunk, az Instagram. A közösségi médiaalkalmazás tulajdonosa, a Meta a múlt hét elején jelentette be, hogy változtatásokat eszközöl az alkalmazás szoftverén, hogy megakadályozza bizonyos iPhone modellek túlmelegedését. További frissítések vannak még készülőben az Asphalt 9 videojáték és az Uber szolgáltatás esetében.

Az Apple bejelentette, hogy dolgozik a frissítésen az iPhone 15 túlmelegedési problémájának megoldására

Az Apple azt is bejelentette, hogy a túlmelegedésnek semmi köze az iPhone 15 Pro modellekben használt új titánvázhoz. Arra is rámutatott, hogy az új USB-C port, amely mind a négy új iPhone 15 készüléken a Lightning portot váltotta fel, szintén nem okolható.

Az iPhonedo videója szerint egy iPhone 15 Pro Max az Instagram alkalmazás megnyitása után 96 fokos hőmérsékletet ért el.

Az Apple bejelentette, hogy dolgozik a frissítésen az iPhone 15 túlmelegedési problémájának megoldására

Az Apple nem említett dátumot, hogy mikor számíthatunk az iOS 17 frissítés érkezésére, de azt mondta, hogy a készülékek által elért magas hőmérséklet ellenére nincsenek olyan biztonsági problémák, amelyek megakadályoznák a felhasználót abban, hogy az új iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékeket használja.

Míg az iPhone készülékek akkor forrósodhatnak fel, amikor a processzor nehéz munkát végez, például amikor a felhasználó grafikaigényes videojátékkal játszik, a jelenlegi probléma jóval túlmutat ezeken a helyzeteken, és egyesek digitális hőmérőkkel és ultraibolya képalkotással megállapították, hogy egyes iPhone 15 modellek három számjegyű (Fahrenheit) hőmérsékletet érnek el.

Az Apple szeptember 18-i iOS 17-es kiadása óta az iOS 17.0.1 már megjelent két biztonsági hiba javítására, az iOS 17.0.2 pedig egy olyan hiba kiirtására jelent meg, amely az iPhone 15 modelleket lefagyasztotta egy régebbi iPhone készülékről történő adatátvitel során.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei