Az Apple bejelentette, hogy dolgozik a frissítésen az iPhone 15 túlmelegedési problémájának megoldására

2023.10.02| Phone Arena

Az iPhone 15 széria túlmelegedéséről szóló beszélgetések, különösen a Pro modellek, komoly problémának számíthattak az Apple-n belül.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Honnan tudjuk? Mert szombaton az Apple bejelentette, hogy egy szoftverhiba volt a felelős a túlmelegedésért, ami miatt egyes iPhone készülékek túl forróvá váltak a felhasználók számára. Az Apple szokatlan hétvégi bejelentése szerint a vállalat dolgozik az iOS 17 frissítésén. A vállalat az AP-nek elmondta: "Azonosítottunk néhány olyan körülményt, amely miatt az iPhone a vártnál melegebben működhet".

Az Apple szerint bizonyos alkalmazások miatt az iOS 17 túlterhelődik. Az egyik ilyen alkalmazás, ahogy arról tegnap beszámoltunk, az Instagram. A közösségi médiaalkalmazás tulajdonosa, a Meta a múlt hét elején jelentette be, hogy változtatásokat eszközöl az alkalmazás szoftverén, hogy megakadályozza bizonyos iPhone modellek túlmelegedését. További frissítések vannak még készülőben az Asphalt 9 videojáték és az Uber szolgáltatás esetében.

Az Apple bejelentette, hogy dolgozik a frissítésen az iPhone 15 túlmelegedési problémájának megoldására

Az Apple azt is bejelentette, hogy a túlmelegedésnek semmi köze az iPhone 15 Pro modellekben használt új titánvázhoz. Arra is rámutatott, hogy az új USB-C port, amely mind a négy új iPhone 15 készüléken a Lightning portot váltotta fel, szintén nem okolható.

Az iPhonedo videója szerint egy iPhone 15 Pro Max az Instagram alkalmazás megnyitása után 96 fokos hőmérsékletet ért el.

Az Apple bejelentette, hogy dolgozik a frissítésen az iPhone 15 túlmelegedési problémájának megoldására

Az Apple nem említett dátumot, hogy mikor számíthatunk az iOS 17 frissítés érkezésére, de azt mondta, hogy a készülékek által elért magas hőmérséklet ellenére nincsenek olyan biztonsági problémák, amelyek megakadályoznák a felhasználót abban, hogy az új iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékeket használja.

Míg az iPhone készülékek akkor forrósodhatnak fel, amikor a processzor nehéz munkát végez, például amikor a felhasználó grafikaigényes videojátékkal játszik, a jelenlegi probléma jóval túlmutat ezeken a helyzeteken, és egyesek digitális hőmérőkkel és ultraibolya képalkotással megállapították, hogy egyes iPhone 15 modellek három számjegyű (Fahrenheit) hőmérsékletet érnek el.

Az Apple szeptember 18-i iOS 17-es kiadása óta az iOS 17.0.1 már megjelent két biztonsági hiba javítására, az iOS 17.0.2 pedig egy olyan hiba kiirtására jelent meg, amely az iPhone 15 modelleket lefagyasztotta egy régebbi iPhone készülékről történő adatátvitel során.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25
| SamMobile
A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei