Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

2023.10.28| Phone Arena

Az Apple Watch felhasználói aggodalmuknak adnak hangot a watchOS 10.1 frissítése után.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Apple nemrégiben bemutatta a legújabb watchOS 10.1-et, ami beváltja a Watch Series 9 bemutatása során tett ígéretét. A frissítés fénypontja a régóta várt dupla érintés gesztusa, amely már elérhető a Watch 9-hez és a Watch 2 Ultra-hoz. Azonban e fejlesztések mellett néhány felhasználó problémákkal, pontosabban rendellenes akkumulátor lemerüléssel szembesül.

A 9to5Mac szerint ez a probléma széles körben elterjedtnek tűnik, de nem érinti az Apple Watch összes felhasználóját. Az érintett felhasználói bázis különböző Apple Watch modelleket foglal magában, a régebbi eszközöktől, például az Apple Watch Series 4-től a legújabb Apple Watch Series 9-ig és az Apple Watch Ultra 2-ig.

Az ezekkel a problémákkal küzdő felhasználók a szokásosnál lényegesen gyorsabb akkumulátor lemerülést észlelnek. Például egy Twitter-felhasználó megemlítette, hogy az Apple Watch Series 9 mindössze három óra alatt 100%-ról teljesen lemerült. A Redditen és az Apple támogatási fórumain is egyre több panasz érkezik.

Az érintett felhasználók jelentős része szintén arról számolt be, hogy a nyilvánvaló túlmelegedési problémák miatt nehézségekbe ütközik az Apple Watch töltése. A Beállítások alkalmazás egy üzenetet jelenít meg: „A töltés az Apple Watch hőmérséklete miatt függőben volt”, aminek következtében az akkumulátor lemerül a töltőn.

A probléma megoldása érdekében a problémákkal küzdő felhasználókat arra biztatjuk, hogy értesítsék az Apple-t, és sürgessék a technológiai óriást, hogy javítsa ki a problémát, esetleg szoftverfrissítés révén. Egyes felhasználók megjegyzik, hogy a probléma a watchOS 10.1 béta verziójában jelen volt szintén a merülési hiba, és az Apple nem foglalkozott vele.

Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

Nemrég az Apple elvetette a watchOS 10.2 kezdeti fejlesztői bétaverzióját. A nagy kérdés azonban az, hogy ez a kiadás megoldja-e az akkumulátor élettartamával kapcsolatos problémákat.

A hónap elején az iOS 17-re frissítő iPhone-felhasználók hasonló aggodalmaikat fejezték ki, például az akkumulátor lemerülésével és az iPhone 15 sorozat túlmelegedésével. Az Apple ezeket a problémákat egy iOS 17.0.3-as frissítéssel orvosolta.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei