Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

2023.10.28| Phone Arena

Az Apple Watch felhasználói aggodalmuknak adnak hangot a watchOS 10.1 frissítése után.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Apple nemrégiben bemutatta a legújabb watchOS 10.1-et, ami beváltja a Watch Series 9 bemutatása során tett ígéretét. A frissítés fénypontja a régóta várt dupla érintés gesztusa, amely már elérhető a Watch 9-hez és a Watch 2 Ultra-hoz. Azonban e fejlesztések mellett néhány felhasználó problémákkal, pontosabban rendellenes akkumulátor lemerüléssel szembesül.

A 9to5Mac szerint ez a probléma széles körben elterjedtnek tűnik, de nem érinti az Apple Watch összes felhasználóját. Az érintett felhasználói bázis különböző Apple Watch modelleket foglal magában, a régebbi eszközöktől, például az Apple Watch Series 4-től a legújabb Apple Watch Series 9-ig és az Apple Watch Ultra 2-ig.

Az ezekkel a problémákkal küzdő felhasználók a szokásosnál lényegesen gyorsabb akkumulátor lemerülést észlelnek. Például egy Twitter-felhasználó megemlítette, hogy az Apple Watch Series 9 mindössze három óra alatt 100%-ról teljesen lemerült. A Redditen és az Apple támogatási fórumain is egyre több panasz érkezik.

Az érintett felhasználók jelentős része szintén arról számolt be, hogy a nyilvánvaló túlmelegedési problémák miatt nehézségekbe ütközik az Apple Watch töltése. A Beállítások alkalmazás egy üzenetet jelenít meg: „A töltés az Apple Watch hőmérséklete miatt függőben volt”, aminek következtében az akkumulátor lemerül a töltőn.

A probléma megoldása érdekében a problémákkal küzdő felhasználókat arra biztatjuk, hogy értesítsék az Apple-t, és sürgessék a technológiai óriást, hogy javítsa ki a problémát, esetleg szoftverfrissítés révén. Egyes felhasználók megjegyzik, hogy a probléma a watchOS 10.1 béta verziójában jelen volt szintén a merülési hiba, és az Apple nem foglalkozott vele.

Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

Nemrég az Apple elvetette a watchOS 10.2 kezdeti fejlesztői bétaverzióját. A nagy kérdés azonban az, hogy ez a kiadás megoldja-e az akkumulátor élettartamával kapcsolatos problémákat.

A hónap elején az iOS 17-re frissítő iPhone-felhasználók hasonló aggodalmaikat fejezték ki, például az akkumulátor lemerülésével és az iPhone 15 sorozat túlmelegedésével. Az Apple ezeket a problémákat egy iOS 17.0.3-as frissítéssel orvosolta.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei