Túlmelegedés hirek és információk

Videózás közben túlmelegszik a OnePlus 9 Pro

Videózás közben túlmelegszik a OnePlus 9 Pro

2021.04.11
| Phone Arena
Több OnePlus 9 Pro tulajdonos állítólag túlmelegedési problémával küzd új készüléke használatakor.
Könnyen túlmelegednek a Budsok

Könnyen túlmelegednek a Budsok

2020.08.24
| SamMobile
A Samsung Galaxy Buds, a Galaxy Buds+ és a Galaxy Buds Live állítólag könnyen túl tudnak melegedni.
Túlmelegszik a Google referencia mobilja

Túlmelegszik a Google referencia mobilja

2018.11.13
| GSM Arena
Újra töltés közbeni gondok merültek fel a Google Pixel modelljeivel kapcsolatban.
Az Xperia Z5 Compactot is megizzasztja a túlmelegedés

Az Xperia Z5 Compactot is megizzasztja a túlmelegedés

2015.10.05
| Phone Arena
Felmerülhet a kérdés, hogy ha a japán gyártó már több készülékénél igencsak megjárta a túlmelegedésre finoman szólva is hajlamos Snapdragon 810 processzorral, akkor miért választotta ezt az új szériához is?
Túlmelegszik és leáll az iPhone 6s

Túlmelegszik és leáll az iPhone 6s

2015.09.28
| Phone Arena
A jelek szerint az Apple iPhone 6s túlmelegedési problémákkal küszködik, gyanúsan megismétlõdni látszik a Qualcomm Snapdragon 810 processzor hasonló esete nem is olyan régen.
Na ne! Az Xperia Z5 is túlmelegszik!

Na ne! Az Xperia Z5 is túlmelegszik!

2015.09.08
| Xperia Blog
A friss tesztek szerint az alig két napja bejelentett Sony Xperia Z5 család sem menekült meg a túlmelegedõ Snapdragon 810 hibától.
Sony Xperia Z3 és Z3 Plus: nedves kijelzõ teszt

Sony Xperia Z3 és Z3 Plus: nedves kijelzõ teszt

2015.06.17
| Xperia Blog
Ahogy az köztudott, minden Sony Xperia Z modell vízálló, ám a legújabb családtag, az Xperia Z3+ továbbment, a nedves kijelzõt pont ugyanúgy lehet használni, mintha nem is lenne vizes. A felhasználói élmény elsõ osztályú!
Tele a net a tűzforró Xperia Z4-ekkel

Tele a net a tűzforró Xperia Z4-ekkel

2015.06.15
| Xperia Blog
A Sony Xperia Z4 tegnap óta kapható Japánban és nagyon sokan csaptak le rá már az első nap. Sajnos elképesztően sok a negatív visszhang, ugyanis szinte mind túlmelegszik, köszönhetően a hírhedt Snapdragon 810 processzornak.
Nem forrósodik a Snapdragon 810! Vagy mégis?

Nem forrósodik a Snapdragon 810! Vagy mégis?

2015.06.12
| Phone Arena
A Qualcomm Snapdragon 810 processzora állítólag már nem melegszik túl és anno csak a prototípusokat érintette a túlhevülés. Nos a Sony Xperia Z3+ bebizonyítja, hogy sajnos az automatikus védelmi kikapcsolás továbbra is nem sok erõfeszítés árán kiprovokálható.
Bajban a HTC, nincs kész a One M9!

Bajban a HTC, nincs kész a One M9!

2015.03.17
| Phone Arena
A HTC megerősítette a hírt a tegnapi pletykák után, mely szerint komoly gonddal küzd a One M9 kapcsán.
Hoppá: mégis túlmelegszik a Snapdragon 810!

Hoppá: mégis túlmelegszik a Snapdragon 810!

2015.03.04
| Phone Arena
A hónapokkal ezelőtti pletykák szerint a Snapdragon 810 processzor, amely a legújabb csúcsmobilokban található meg, túlmelegedési gondokkal küzdött, ezt cáfolta az LG, most pedig megerősítette a HTC, akaratlanul is.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei