Szó szerint is forró lett az Apple iPhone 15 sorozat

2023.09.26| Android Authority

Sok felhasználó arról számol be, hogy az iPhone 15 és 15 Pro készülékei töltés közben és hosszabb ideig tartó feladatok során felmelegednek.

  • Több felhasználó is melegedési problémákról számolt be az iPhone 15 sorozatnál.
  • Ezek a problémák töltés közben és külön-külön hosszabb telefonhasználat során jelentkeznek.
  • A fentiektől függetlenül megerősítette ezeket a melegedési problémákat az Android Authority saját iPhone 15 Pro Max készülékén.

Az iPhone 15 sorozat a legforróbb telefon a piacon, méghozzá több szempontból is. Azok az ügyfelek, akik a bevezetés hetében előrendelték az iPhone 15-öt, mostanra megkapták a telefonjukat, és néhány napot azzal töltöttek, hogy berendezkedjenek rajta. Több felhasználó most arról számolt be, hogy a telefonjaik túlzott melegedésével szembesülnek, különösen töltés és hosszabb használat során.

Szó szerint is forró lett az Apple iPhone 15 sorozat

Az Android Authority egyik tagja személyes tapasztalat szerint az iOS 17.0.2-t futtató iPhone 15 Pro Max készülék két esetben is nagyon melegszik. Az egyik a 65 W-os USB PD GaN töltővel történő töltés során (amelyet korábbi iPhone-okkal, Android készülékekkel, laptopokkal, fülhallgatókkal és más eszközökkel is használt). Ezzel a töltővel az iPhone 15 Pro Max készüléke nagyon felforrósodik, olyannyira, hogy már kellemetlen érzés, amikor a telefont tok nélkül tartja. Amikor tokkal használja, a tokon keresztül is érezni a hőt. Egy 15 W-os USB PD töltő használatával ez a hőhatás megszűnik, de a töltés is lassabb.

Szó szerint is forró lett az Apple iPhone 15 sorozat

A második a hosszú használati során, gyakran a csevegőalkalmazások közötti váltás és az Instagramon történő görgetés közben. A telefon felforrósodik a jobb oldalon, a kamerasziget aljával szemben lévő részen. Ez játék nélkül, töltésre való csatlakoztatás nélkül és Wi-Fi-n történik, így a meleg megmagyarázhatatlan.

Sok más felhasználó az X-en (a korábban Twitter néven ismert platformon) is ugyanezt tapasztalta. Köztük számos prominens kritikus és olyan felhasználó, akiknek sok tapasztalatuk van a telefonokkal való munkában.

Szó szerint is forró lett az Apple iPhone 15 sorozat

Ez a túlzott hő a természetesnek mondható kezdeti 24 órás beállításon túlmutat. A telefonok általában forrón futnak az első beállításkor, amikor az összes alkalmazás inicializálása és bejelentkezése megtörténik. A túl sok tapasztalat kizárják ezt a türelmi időt.

A koreai YouTuber BullsLab egy hőkamerát irányított az iPhone 15 Plus és 15 Pro Max készülékekre egy benchmark futtatás után, és magas hőmérsékletet rögzített. A tesztelt iPhone 15 Pro Max hőzónája egybeesik a forrás által tapasztalattal, bár nem mindenki futtatott benchmarkokat vagy játékokat. 

Szó szerint is forró lett az Apple iPhone 15 sorozat

Sokan mások nem szembesültek melegedési problémákkal, és a telefonjuk úgy működik, ahogy kell. Ön szembesült már melegedési problémával az iPhone 15 vagy 15 Pro készülékén? Írja meg nekünk hozzászólásban!

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.
Kuo: csak MFi kábellel lesz elérhető a gyorstöltés iPhone 15-ön

Kuo: csak MFi kábellel lesz elérhető a gyorstöltés iPhone 15-ön

2023.03.22
| 9to5 Mac
A legfrissebb jelentések alapján az iPhone 15 végre tényleg lemond a Lightning csatlakozóról az USB-C javára.
Mikor lesz letölthető az iOS 17?

Mikor lesz letölthető az iOS 17?

2023.06.05
| https://9to5mac.com/2023/06/04/ios-17-release-date-2/
Az Apple mobil operációs rendszerének következő nagy verzióját, az iOS 17-et hétfőn, azaz ma jelentik be az Apple WWDC prezentációjának részeként. De mikorra várható, hogy kézbe vehetjük az iOS 17-et?
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei