Könnyen túlmelegednek a Budsok

2020.08.24| SamMobile

A Samsung Galaxy Buds, a Galaxy Buds+ és a Galaxy Buds Live állítólag könnyen túl tudnak melegedni.

A Galaxy Buds+ és a Galaxy Buds Live a ma elérhető legjobb vezeték nélküli fülhallgatók közé tartozik. Egyszerű, mégis jól illeszkedő kialakításúak, kiváló hangot adnak az árukhoz és hosszú élettartamú akkumulátort tartalmaznak. Állítólag azonban bizonyos körülmények között túlmelegedhetnek. Igen, nemcsak az okostelefonok és a táblagépek, hanem a vezeték nélküli fülhallgatók is túlmelegedhetnek.

Könnyen túlmelegednek a Budsok

A Galaxy Buds, a Galaxy Buds+ és a Galaxy Buds Live néhány felhasználója arról számol be, hogy a fülesek meleg körülmények között néhány perc alatt felhasználhatatlanok lesznek. A probléma akkor jelentkezik, ha a Samsung vezeték nélküli fülhallgatója közvetlen napfénynek van kitéve, a hőmérséklet pedig meghaladja a 32 fokot.

Percek alatt a Budsok hangjelzéssel tudatják a túlmelegedést és addig nem állnak le, amíg nem távolítják el őket a napfénytől és hagyják lehűlni. Nem kicsit frusztráló, hogy még az alkalmazáson belül sincs egyértelmű jelzés vagy értesítés, amikor a Galaxy Budsok sípolni kezdenek.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei