Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

2023.11.05| 9to5 Mac

Az iOS 17 már több mint egy hónapja megjelent, és olyan nagyszerű funkciókat kaptunk, mint a Contact Posters, az élő hangposta és a szeretett készenléti mód.

De minden nagyobb frissítésnél mindig vannak olyan kisebb funkciók, amelyeket az Apple soha nem emel ki, és viszonylag észrevétlen marad. Olyan funkciókról van szó, amelyek nem kerülnek a címlapokra, de a mindennapokban használatosak, és minden iPhone-felhasználó élményét sokkal jobbá teszik. Az alábbiakban bemutatom a 10 legjobb iOS 17 szolgáltatást, amelyekről senki nem beszél, feltétlenül nézze meg a videót, és próbálja ki ezeket!

  1. Mosodai címke ikonok olvasása a Fotók alkalmazásban

Előfordult már, hogy tönkretett egy ruhadarabot, vagy ami még rosszabb, a partnere ruháját, mert hideg helyett meleg vizet használt a mosás során? Vagy talán azért zsugorította össze kedvenc ingét, mert nem kellett volna a szárítóba tennie? Most azonban az iOS 17-tel lefényképezheti ruházati címkéjét, és iPhone-ja pontosan megmondja, mit jelentenek ezek a mosodai szimbólumok.

Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

  1. Hangüzenetek átírása az iMessage-ben

Egy másik rendkívül hasznos kiegészítés volt a hangátírás az iMessage-ben. Ami nagyszerű ebben a frissítésben, az az, hogy automatikus; semmit sem kell megváltoztatni, bekapcsolni vagy módosítani. Csak küldjön egy normál hangüzenetet az iMessage-ben, és kevesebb mint öt másodpercen belül a leírás közvetlenül a hangüzenet alatt jelenik meg. Így tehát elolvashatóvá teszi a hangüzenetet. Nagyon hasznos!

Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

  1. Keressük meg az Apple Watch-ot!

Szinte mindig tudtuk az Apple Watch-ot használni iPhone-unk keresésére, így ha eltéveszti iPhone-ját, hangot adhat belőle, így megtalálhatja. De most az Apple megengedte nekünk, hogy fordítva is ezt megtegyük. 

Mostantól iPhone-ját is használhatja Apple Watch keresésére. Mielőtt azt mondaná, hogy ez egy haszontalan funkció, és megkérdezné, miért lenne szüksége erre valakinek, a kétéves kisfiam mindig szívesen viszi az Apple Watchomat, így végül a játéktárolójában vagy a kanapén találom meg. Szóval számomra ez a funkció életmentő volt. 

Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

Alapértelmezés szerint az opció nem lesz a vezérlőközpontban. Hozzáadás:

  Beállítások > Vezérlőközpont > Ping Saját óra hozzáadása

  1. Lock Screen saját háttérkép album

Az Apple új zárolási képernyő-testreszabást vezetett be az iOS 16-tal, majd az iOS 17-ből sem vette ki, ez lehetővé tette iPhone-jának a különböző háttérképek közötti keverést adott időközönként. Így kiválaszthat egy kategóriát a képei közül, majd telefonja megkeveri ezeket a képeket a lezárási képernyőre kirakáshoz. 

Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

Az iOS 17 végre lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa saját albumát a véletlenszerű lejátszáshoz. Korábban nem lehetett eldönteni, hogy mely fényképeket keverje össze. Most létrehozhat egy háttérkép mappát a fotókönyvtárában, és kiválaszthatja a Lezárási képernyő testreszabásakor. 

A többi funkció

Az újdonságok között elérhető többi, nem feltűnő, ám hasznos funkcióról itt a 9to5 Mac videója. Összességében úgy gondolom, hogy az iOS 17 remek lett. Az induláskor kapott néhány fantasztikus új funkciót, és ahogy egyre több frissítést kapunk, még több lesz. Például az iOS 17.2 megjelenésekor végre megkapjuk az új Journal alkalmazást.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25
| SamMobile
A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei