Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

2023.11.05| 9to5 Mac

Az iOS 17 már több mint egy hónapja megjelent, és olyan nagyszerű funkciókat kaptunk, mint a Contact Posters, az élő hangposta és a szeretett készenléti mód.

De minden nagyobb frissítésnél mindig vannak olyan kisebb funkciók, amelyeket az Apple soha nem emel ki, és viszonylag észrevétlen marad. Olyan funkciókról van szó, amelyek nem kerülnek a címlapokra, de a mindennapokban használatosak, és minden iPhone-felhasználó élményét sokkal jobbá teszik. Az alábbiakban bemutatom a 10 legjobb iOS 17 szolgáltatást, amelyekről senki nem beszél, feltétlenül nézze meg a videót, és próbálja ki ezeket!

  1. Mosodai címke ikonok olvasása a Fotók alkalmazásban

Előfordult már, hogy tönkretett egy ruhadarabot, vagy ami még rosszabb, a partnere ruháját, mert hideg helyett meleg vizet használt a mosás során? Vagy talán azért zsugorította össze kedvenc ingét, mert nem kellett volna a szárítóba tennie? Most azonban az iOS 17-tel lefényképezheti ruházati címkéjét, és iPhone-ja pontosan megmondja, mit jelentenek ezek a mosodai szimbólumok.

Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

  1. Hangüzenetek átírása az iMessage-ben

Egy másik rendkívül hasznos kiegészítés volt a hangátírás az iMessage-ben. Ami nagyszerű ebben a frissítésben, az az, hogy automatikus; semmit sem kell megváltoztatni, bekapcsolni vagy módosítani. Csak küldjön egy normál hangüzenetet az iMessage-ben, és kevesebb mint öt másodpercen belül a leírás közvetlenül a hangüzenet alatt jelenik meg. Így tehát elolvashatóvá teszi a hangüzenetet. Nagyon hasznos!

Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

  1. Keressük meg az Apple Watch-ot!

Szinte mindig tudtuk az Apple Watch-ot használni iPhone-unk keresésére, így ha eltéveszti iPhone-ját, hangot adhat belőle, így megtalálhatja. De most az Apple megengedte nekünk, hogy fordítva is ezt megtegyük. 

Mostantól iPhone-ját is használhatja Apple Watch keresésére. Mielőtt azt mondaná, hogy ez egy haszontalan funkció, és megkérdezné, miért lenne szüksége erre valakinek, a kétéves kisfiam mindig szívesen viszi az Apple Watchomat, így végül a játéktárolójában vagy a kanapén találom meg. Szóval számomra ez a funkció életmentő volt. 

Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

Alapértelmezés szerint az opció nem lesz a vezérlőközpontban. Hozzáadás:

  Beállítások > Vezérlőközpont > Ping Saját óra hozzáadása

  1. Lock Screen saját háttérkép album

Az Apple új zárolási képernyő-testreszabást vezetett be az iOS 16-tal, majd az iOS 17-ből sem vette ki, ez lehetővé tette iPhone-jának a különböző háttérképek közötti keverést adott időközönként. Így kiválaszthat egy kategóriát a képei közül, majd telefonja megkeveri ezeket a képeket a lezárási képernyőre kirakáshoz. 

Az iOS 17 olyan funkciói, amelyekről senki sem beszél (videóval)

Az iOS 17 végre lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa saját albumát a véletlenszerű lejátszáshoz. Korábban nem lehetett eldönteni, hogy mely fényképeket keverje össze. Most létrehozhat egy háttérkép mappát a fotókönyvtárában, és kiválaszthatja a Lezárási képernyő testreszabásakor. 

A többi funkció

Az újdonságok között elérhető többi, nem feltűnő, ám hasznos funkcióról itt a 9to5 Mac videója. Összességében úgy gondolom, hogy az iOS 17 remek lett. Az induláskor kapott néhány fantasztikus új funkciót, és ahogy egyre több frissítést kapunk, még több lesz. Például az iOS 17.2 megjelenésekor végre megkapjuk az új Journal alkalmazást.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei