Wi-Fi problémái vannak iPhone-jával iOS 17-en? Másnak is

2023.10.09| 9to5 Mac
Címkék:

iOS 17

,

Wi-Fi bug


Minden évben, amikor az Apple kiadja az iOS új verzióját (és egy új iPhone-t), a felhasználók furcsa hibákat találnak, amelyeket általában szoftverfrissítésekkel javítanak ki.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az iPhone 15 Pro túlmelegedési problémáiról szóló jelentések nyomán néhány felhasználónak problémái vannak az iOS 17 rendszeren futó Wi-Fi-vel, különösen az iPhone 15 modellekkel.

iPhone-okat érintő Wi-Fi problémák

Néhány 9to5Mac olvasó arról számolt be, hogy az iPhone 15-re vagy iOS 17-re való frissítés óta Wi-Fi-problémákkal küzdenek. David Chen olvasó szerint az alkalmazások nem tudnak tartalmat betölteni, vagy a kapcsolat rendkívül lassúnak tűnik. A 9to5Mac olvasó és alkalmazásfejlesztő Willian Max azt is elmondta, hogy szokatlan lassúságot észlelt, amikor iPhone 15 Pro Max készülékét Wi-Fi-hez csatlakoztatta.

Wi-Fi problémái vannak iPhone-jával iOS 17-en? Másnak is

“Személy szerint ugyanazokat a problémákat vettem észre az iPhone-ommal. Annak ellenére, hogy csatlakozik Wi-Fi-hez, az iPhone-om egyszerűen leállítja a tartalom betöltését az olyan alkalmazásokban, mint a Threads, a TikTok vagy akár a Safari. Néha a probléma néhány perc múlva eltűnik. Bizonyos helyzetekben manuálisan le kell húznom, majd újra csatlakoztatnom kell az iPhone-om Wi-Fi-jét, hogy újra működjön.

Először azt hittem, hogy a problémák a hálózatommal kapcsolatosak, de aztán észrevettem, hogy ez csak az iPhone 15 Pro Max és az M2 iPad Pro készülékemmel történik (mindkettő az iOS legújabb verzióját futtatja). Ha a Wi-Fi nem működik az iPhone-omon, továbbra is böngészhetek az interneten ugyanazon a hálózaton a Mac gépemen.”

Az internetes keresés során több felhasználó számolt be hasonló problémákról, legtöbbjük az új iPhone készülékekkel. Az Apple Community fórumának egyik felhasználója azt mondta, hogy a Wi-Fi időnként megszakad az iPhone 15 Pro készülékén, de minden más eszközzel jól működik. Az X-en egy felhasználó azt mondta, hogy „az oldalak nagyon lassan töltődnek be”, amikor iPhone-ja Wi-Fi-hez csatlakozik.

Hasonló jelentések vannak a Redditen is. Az egyik felhasználó azt állítja, hogy a Wi-Fi csatorna tartományának 20 MHz-re, 40 MHz-re vagy 80 MHz-re történő beállítása megoldotta a problémákat. „Bekapcsolva vagyok, de időről időre az iPhone-om nem kap semmilyen adatot, ezért repülési módba kapcsolom, majd kikapcsolom azt, és újra működik” – mondta egy másik felhasználó ugyanabban a bejegyzésben.

A felhasználók javításra várnak

Még mindig nem tudjuk, hogy ez egy széles körben elterjedt probléma, vagy csak egy kis számú felhasználót érint. A 9to5Mac megjegyzést kért az Apple-től, de a cég még nem ismerte el vagy cáfolta, hogy az iPhone felhasználókat érintő Wi-Fi-problémák lennének. Remélhetőleg ezeket a problémákat egy iOS frissítéssel javítható szoftverhiba okozza.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

Túléli a Samsung Galaxy S24 Ultra a leejtési és karcolási teszteket?

2024.01.25
| SamMobile
A Samsung Galaxy S24 Ultra a legújabb telefon, amelyen átesett a PBKreviews leejtési és karcolási tesztjein.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei