Viszlát, Galaxy Note család!

2020.11.13| SamMobile
Címkék:

Note

,

vége

,

S21

,

S Pen

,

pletyka


A Samsung Galaxy S széria átveszi a hatalmat, a Galaxy S21 Ultra már S Pen támogatással érkezik.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ice Universe mai Twitter bejegyzése szerint száz százalékban biztos abban, hogy az S21 Ultra támogatja az S Pent, így a cég történetében először történik meg, hogy ceruzát nem Note mobil is kezelni fog. Ez egyben vészjelzés is lehet a Galaxy Note család rajongói számára, mivel ezzel együtt olyan hírek is napvilágra kerültek, miszerint a Galaxy S ilyen plusz tudása lassan ellehetetleníti a Note-okat, így a zászlóshajó széria megszűnhet.

Igaz, a Galaxy S21 Ultra S Pen támogatása nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak egy lágyabb élű Galaxy Note-ot kapunk. Az okostelefon nem tartalmaz tényleges tollnyílást, mint a Galaxy Note sorozat, tehát az S Pen támogatás lényegében csak azt jelenti, hogy a Galaxy S21 Ultra egy digitalizálóval rendelkezik a 120 Hz-es 2K kijelző alatt.

Ez a felhasználóknak nagy előny, ugyanis ilyen kombinációval észrevehetően jobb élményt kapnak, mint 1080p felbontáson 120Hz-en a Galaxy Note20 sorozatban.

A Galaxy S21 sorozat várhatóan 2021. januárjában mutatkozik be és jelenik meg. Ami az S Pen támogatás beépítését illeti a Galaxy S21 Ultrába a Samsung mobil portfóliójának jövője szempontjából, a vállalat remélhetőleg maga tisztázza a dolgokat, mire sorra kerül a következő Unpacked esemény.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.