Úgy tűnik, az Apple hibát követett el az iPhone 14 Plus-szal

2022.09.16| Android Authority
Címkék:

iPhone 14 Plus


Az Apple iPhone 14 Plus szállítási késedelmének hiánya alacsony keresletet mutat.

Múlt pénteken megnyílt az előrendelés az iPhone 14 sorozatra, és ma kezdődik az összes modell szállítása – a Plus kivételével. Az alapmodell, a Pro és a Pro Max szállítási becslései napokat vagy heteket késnek. Az iPhone 14 Plus az induláskor még aznapi kiszállítással elérhető.

Az Apple „Far Out” eseményének ugyanazon hetében az iPhone 14 összes modellje előrendelésre került. Közel egy hét után, hogy előrendelhető volt, úgy tűnik, hogy az iPhone 14 Plus iránti kereslet alacsony a termékkínálat többi tagjához képest.

Múlt pénteken elindultak a legújabb iPhone előrendelései. Bár az iPhone 14, az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max esetében különböző mértékű szállítási késések várhatóak, úgy tűnik, hogy az iPhone 14 Plus esetében nem ez a helyzet.

A MacRumors szerint az iPhone 14 Plus aznapi kiszállítás továbbra is elérhető. Az a tény, hogy a többi modelltől eltérően még mindig nincs becsült késés a kézbesítésben, arra utalhat, hogy a készülék iránti kereslet alacsony. Ez alátámasztani látszik Ming-Chi Kuo Apple elemzőjének elvárásait.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Kuo szerint az iPhone 14 Plus iránti kereslet jóval alacsonyabb, mint a tavalyi iPhone 13 Mini iránt. Tekintettel arra, hogy a Plus gyakorlatilag felváltotta a Minit az idei felállásban, ez nem jó jel. „Az Apple szabványos modellekre vonatkozó termékszegmentációs stratégiája idén kudarcot vall” – mondta Kuo.

6,7 hüvelykes kijelzőjén és valamivel nagyobb akkumulátorán kívül az iPhone 14 Plus nem kínál semmi olyat, ami megkülönböztetné az iPhone 14-től. Ez lényegében csak az alapmodell nagyobb változata. A Plus azonban 100 dollárral drágább, mint az alapmodell. Tekintettel arra, hogy az Apple küzd az iPhone 13 Minivel, és ami úgy néz ki, hasonló helyzet állhat fenn az iPhone 14 Plus esetében, talán a méret nem minden, amikor arról van szó, hogy az iPhone rajongók mit szeretnének az Apple-től.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.