Úgy tűnik, az Apple hibát követett el az iPhone 14 Plus-szal

2022.09.16| Android Authority
Címkék:

iPhone 14 Plus


Az Apple iPhone 14 Plus szállítási késedelmének hiánya alacsony keresletet mutat.

Múlt pénteken megnyílt az előrendelés az iPhone 14 sorozatra, és ma kezdődik az összes modell szállítása – a Plus kivételével. Az alapmodell, a Pro és a Pro Max szállítási becslései napokat vagy heteket késnek. Az iPhone 14 Plus az induláskor még aznapi kiszállítással elérhető.

Az Apple „Far Out” eseményének ugyanazon hetében az iPhone 14 összes modellje előrendelésre került. Közel egy hét után, hogy előrendelhető volt, úgy tűnik, hogy az iPhone 14 Plus iránti kereslet alacsony a termékkínálat többi tagjához képest.

Múlt pénteken elindultak a legújabb iPhone előrendelései. Bár az iPhone 14, az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max esetében különböző mértékű szállítási késések várhatóak, úgy tűnik, hogy az iPhone 14 Plus esetében nem ez a helyzet.

Úgy tűnik, az Apple hibát követett el az iPhone 14 Plus-szal

A MacRumors szerint az iPhone 14 Plus aznapi kiszállítás továbbra is elérhető. Az a tény, hogy a többi modelltől eltérően még mindig nincs becsült késés a kézbesítésben, arra utalhat, hogy a készülék iránti kereslet alacsony. Ez alátámasztani látszik Ming-Chi Kuo Apple elemzőjének elvárásait.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Kuo szerint az iPhone 14 Plus iránti kereslet jóval alacsonyabb, mint a tavalyi iPhone 13 Mini iránt. Tekintettel arra, hogy a Plus gyakorlatilag felváltotta a Minit az idei felállásban, ez nem jó jel. „Az Apple szabványos modellekre vonatkozó termékszegmentációs stratégiája idén kudarcot vall” – mondta Kuo.

6,7 hüvelykes kijelzőjén és valamivel nagyobb akkumulátorán kívül az iPhone 14 Plus nem kínál semmi olyat, ami megkülönböztetné az iPhone 14-től. Ez lényegében csak az alapmodell nagyobb változata. A Plus azonban 100 dollárral drágább, mint az alapmodell. Tekintettel arra, hogy az Apple küzd az iPhone 13 Minivel, és ami úgy néz ki, hasonló helyzet állhat fenn az iPhone 14 Plus esetében, talán a méret nem minden, amikor arról van szó, hogy az iPhone rajongók mit szeretnének az Apple-től.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

2022.08.31
| Phone Arena
A fő iPhone 14 Pro kameraérzékelőn kívül az Apple várhatóan frissíteni fogja a Pro modellek ultraszéles kameráját, árulta el Ming-Chi Kuo neves elemző, és ezúttal a pontos specifikációkat adja meg.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei