Megjelent az iPhone 14 és iPhone 14 Plus

2022.09.08| 9to5 Mac

Az Apple bejelentette az iPhone 14 és iPhone 14 Plus készülékeket. A főbb újdonságok: vészhelyzeti műholdas SOS, jobb üzemidő, továbbfejlesztett kamera, nincs SIM-tálca.

Az Apple ma bejelentette az iPhone 14-et és az iPhone 14 Plus-t a szeptemberi médiaesemény részeként. A telefonok új színválasztékban érkeznek: éjfél, csillagfény, kék, lila és piros.

A nagy változás az, hogy az iPhone 14 Plus új, nagy, 6,7 hüvelykes képernyőmérettel rendelkezik, amely megegyezik a Pro Maxéval, és a korábbi alapmodell 5,4 hüvelykes mini mérete már nem elérhető. Az iPhone 14 további új funkciói közé tartozik a továbbfejlesztett kamerák, a jobb üzemidő és a műholdas kapcsolat.

Az új iPhone alapmodell két méretben kapható, 6,1 hüvelykes és 6,7 hüvelykes képernyőátlóval. A 6,7 hüvelykes modell mérete megegyezik a korábbi legdrágább iPhone-nal. Tehát bár nem rendelkezik minden Pro funkcióval, az Apple most először hozza a Pro Max meghatározó jellemzőjét – az igazán nagy képernyőt – sokkal elérhetőbb árszintre.

Megjelent az iPhone 14 és iPhone 14 Plus

A megfelelő képernyőméret mellett az iPhone 14 Plus ugyanolyan hosszú üzemidőt kínál, mint a Pro Max. Az Apple szerint az iPhone 14 termékcsalád a valaha volt legjobb üzemidőt kínálja. Az iPhone 14 és iPhone 14 Plus működését az A15 chip, a korábban az iPhone 13 Pro-ban használt hatmagos változat hajtja.

Az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus új, kettős kamerarendszerrel rendelkezik. A fő, 12 megapixeles kamera egy új, nagyobb érzékelővel rendelkezik, amely több fényt vesz fel, és ezáltal jobb képeket készít több részlettel és kevesebb szemcsésséggel, különösen gyenge fényviszonyok mellett. Az új előlapi kamera gyenge fényviszonyok mellett is javítja a teljesítményt, és most először tartalmaz automatikus élességállítást.

Megjelent az iPhone 14 és iPhone 14 Plus

Az Apple a képfeldolgozó folyamatát is frissíti, és a Deep Fusion algoritmusait is alkalmazni fogja. „Photonic Engine”-nek hívják, és akár 2-szeres javulást hirdetnek gyenge fényviszonyok mellett minden kameralencsén.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Apple idén is bevezeti az eSIM-et. Az egyesült államokbeli iPhone modellek esetében a SIM-tálca már nincs benne a testben. Ez azt jelenti, hogy az amerikai ügyfeleknek eSIM-kártyával kell előfizetniük mobiltelefon-előfizetésre.

Megjelent az iPhone 14 és iPhone 14 Plus

Sürgősségi műholdas SOS szolgáltatás

Az iPhone 14 újdonsága a vészhelyzeti SOS mód, amely műholdas kapcsolatot használ. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid szöveges üzeneteket küldjenek, amikor távol vannak a mobilkapcsolattól, hogy segítséget kapjanak vészhelyzetekben. A szolgáltatás még a Find My szolgáltatással is integrálható. Novembertől lesz elérhető, és két évig ingyenesen lesz használható.

Megjelent az iPhone 14 és iPhone 14 Plus

Az iPhone 14 ára és elérhetősége

Az iPhone 14 előrendelhető ezen a pénteken, szeptember 9-én. Szeptember 16-tól kerül forgalomba világszerte.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

2022.11.16
| FoneArena
A vivo X90 Pro9 2K E6 AMOLED kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 2, 1 hüvelykes érzékelővel decemberben kerülhet forgalomba.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei