Nézd meg a Huawei P50-ek promó videóit!

2021.07.31| GSM Arena

Nézd meg a Huawei P50 sorozat összes promóciós videóját, beleértve a hivatalos unboxingot is!

A kínai gyártó csütörtökön bejelentette a Huawei P50 és a Huawei P50 Pro okostelefonokat. Most, hogy mindenki elolvasta, amit el kellett, úgy döntöttünk, hogy végigmegyünk a cég online közzétett hivatalos promócióin, valamint egy hivatalos, teljes körű videós teszten.

A P50 duó radikálisan megújult, dual-matrix kamerával rendelkezik és a Huawei hangsúlyozza, ezek elképesztő képességekkel rendelkeznek mind a fényképek, mind a videók terén.

A Huawei P sorozat mindig az esztétikáról és a fotózásról szólt és a videó áttekintésében Bruce Lee, a Huawei alelnöke és termékmenedzsere elmagyarázta, milyen új technológiát hoz a P50 termékcsalád az elődök sikere után.

A Huawei XD Optics és az XD Fusion Pro Image Engine olyan fotót tud készíteni, amely a lehető legközelebb áll az igazi látványhoz. Ezt az IPS bonyolult számítási folyamatokon keresztül végzi - a lencsén átjutó fény átrendeződik, majd új színigazítás történik.

Amit láthatunk a videón, de az ügyvezető nem említette, az a viszonylag kicsi doboz. A Huawei P50 Pro és a Huawei P50 ugyanis töltő nélkül érkezik, így csatlakozik az Apple-hez és a Samsunghoz ebben a felhasználóbarát lépésben.

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Berobban a Motorola!

Berobban a Motorola!

2019.07.20
| GsmArena
A Motorola P50 értékesítésre került Kínában.
Meglepetés! A Huawei P30 Pro frissítést kap

Meglepetés! A Huawei P30 Pro frissítést kap

2023.07.17
| Huawei Central
Meglepetés, mert a Huawei vadonatúj szoftverfrissítést adott ki a Huawei P30 Pro-hoz, 2023 júliusi rendszerjavításokkal. Ez a 4 éves zászlóshajó legújabb update-je.
Két olcsó mobil érkezett, itt a HUAWEI nova Y70 és Y90

Két olcsó mobil érkezett, itt a HUAWEI nova Y70 és Y90

2022.07.17
| Huawei
Júliustól hazánkba is megérkezik a Huawei nova-szériájának két új okostelefonja, a magyar vevők július 8-tól vásárolhatják meg a HUAWEI nova Y70, majd július 18-tól a HUAWEI nova Y90-es modellt.
A várakozásnak vége, itt a Huawei P50 Pro

A várakozásnak vége, itt a Huawei P50 Pro

2021.06.03
| Phone Arena
A Huawei vezérigazgatója, Ren Zhengfei lépett színpadra tegnap, hogy bemutasson számos új terméket, köztük a Huawei P50 Pro-t.