Hatalmas kamerát kap a Huawei P50 és a P50 Pro

2021.03.17| GSM Arena

Nemrég képeket kaptunk a Huawei P50 széria hátlapjáról, így kiderült, méretes szenzort kap.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Huawei P50 és a P50 Pro egyaránt nagy kamera púpot hoz, amely két hatalmas objektívet – nem – rejt. A pletykák szerint a felső alá kerülhet egy közelgő, Sony által készített 1 hüvelykes érzékelő, míg az alsó lencse nagy eséllyel többet is rejt. Ha a fotón a P50-et látjuk, ahogy Hemmerstoffer állítja, úgy ultraszéles és teleobjektívre számíthatunk.

Hatalmas kamerát kap a Huawei P50 és a P50 Pro

A fém ház jobb oldalán a hangerőszabályzó és a bekapcsológomb található, alul egy USB-C port és hangszóró, felül pedig egy második hangszóró a sztereó hangzáshoz. A Huawei P50 mérete 156,7×74×8,3 mm, ezek szerint nagyobb lesz, mint az előző generációs Huawei P40 (148,9×71,06×8,5 mm) és a rivális Samsung Galaxy S21 (151,7×71,2×7,9 mm).

Hatalmas kamerát kap a Huawei P50 és a P50 Pro

Ennek oka, hogy a Huawei nagyobb kijelzőt választott. Míg az előző generációs modell a 6,1 hüvelykes képernyő előnyeit élvezte, a Huawei idén 6,3 hüvelykes panelt választott, amely beépített képernyős ujjlenyomat-olvasót tartalmaz a 2021-es zászlóshajójához.

Az OnLeaksnek köszönhetően kaptunk render képeket a Huawei P50 Pro-ról is, amely már a Huawei saját operációs rendszerével érkezik, nem pedig Androiddal – bár a HarmonyOS alapvetően Android alapúnak tűnik erősen.

Hatalmas kamerát kap a Huawei P50 és a P50 Pro

A fényképezőgép dudorának két hatalmas, kör alakú üveglencséje van, de nem látjuk, mi van alattuk. Míg az okostelefonos kamerák általában kicsik, ezek az „ikerszemüvegek” utalnak a Huawei közelgő zászlóshajójának fotózási képességére. A P50 Pro állítólag egy Sony IMX800 1 colos, 50 megapixel felbontású érzékelővel rendelkezik. További spekulációk közé tartozik az integrált ujjlenyomat-leolvasó és a sztereó hangszóró.

Hatalmas kamerát kap a Huawei P50 és a P50 Pro

A telefon felső és alsó vége lapos és bár nincs jack, a keret tetején egy IR portot látunk. A hírek szerint a kijelző egy 6,6 hüvelykes panel, enyhén ívelt szélekkel és nagyon vékony peremmel. Várhatóan valamikor a hónap végén debütál a Huawei P50 szériája három P50 modellel.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei